Zeilschip huren

Kompas
Ster

Zeilen vanuit Muiden doet u aan boord van een van de prachtige schepen van de Muider Compagnie. Tjalkjacht De Egelantier en tjalkjacht De Rederijker zijn het neusje van de zalm van de chartervloot en varen vanuit deze pittoreske haven voor het maken van zeiltochten op het IJsselmeer. Daarnaast kunt u via de Muider Compagnie ook een zeiltocht maken aan boord van het wel heel bijzondere Statenjacht De Utrecht, de enige varende replica ter wereld.

De mooiste zeilschepen van Muiden en Amsterdam

Onze professionele en gastvrije bemanning zorgt er voor dat u zich al direct thuis voelt aan boord. Onder hun toeziend oog kunt u zelf het schip zeilen. Bij de Muider Compagnie wordt er extra veel aandacht besteed aan de catering die we aan boord serveren. Onze chefkok Julia last maakt van elk borrelhapje een feestje. De maaltijden zijn huisgemaakt van seizoensgebonden ingrediënten en dus kakelvers. Met alle dieetwensen kan rekening gehouden worden (mits u deze op tijd aan ons doorgeeft) en desgewenst kookt Julia “op maat”.

Ook de programma’s voor onze zeiltochten zijn nooit standaard. Wij kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden, maar luisteren graag naar uw wensen voordat wij u een voorstel voor een zeiltocht toesturen. Zo kunnen we de perfecte combinatie maken voor een onvergetelijke dat zeilen op het IJsselmeer.

Vraag offerte aan

Wij maken uw dag gegarandeerd tot een succes! Benieuwd naar meer informatie of een voorstel? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Personeelsuitje Zeilen

Fietsen en varen

Een actieve dag begint in het pittoreske Muiden. Een prachtige, ontspannen maar ook goed gevulde en actieve dag in de buitenlucht met een prachtig decor voor een heerlijke fiets- en vaartocht.

meer weten
Zeilen naar Pampus

Zeilen naar Pampus

Met de schepen van de Muider Compagnie kunt u tijdens uw zeiltocht een bezoek brengen aan Pampus, een bijzondere forteiland vlak voor de kust van Amsterdam.

meer weten
Varen door Amsterdam

Zeilen vanuit Amsterdam

Amsterdam ligt direct aan het IJsselmeer en heeft veel moois te bieden. We brengen u op een oer-Hollandse manier over het water naar de mooiste plaatsen rond Amsterdam.

meer weten
Zeilen op het IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer

Onze bemanning zet zich al meer dan 20 jaar in voor dat ultieme doel; u  een fantastische dag bezorgen. Een dag op het IJsselmeer aan boord van onze schepen is een unieke belevenis.

meer weten
Zeilen op de Gouwzee

Zeilen op de Gouwzee

Zeil vanuit de haven van Muiden of Amsterdam IJburg naar één van de beroemde IJsselmeerstadjes. Een mooi en dagvullend programma voor een personeelsuitje of zeiltocht met familie en vrienden.

meer weten
Zeilen vanuit Muiden

Zeilen vanuit Muiden

Door haar centrale ligging kunt u vanuit Muiden naar diverse interessante plekken rondom het IJsselmeer zeilen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zeiltocht naar Pampus? Of naar Monnickendam of Volendam?

meer weten
Zeilen op het IJsselmeer

Varen in Amsterdam

Al een aantal jaren hoort de rondvaart door de Amsterdamse grachten tot de meest populaire uitjes. Vaar met een klassieke salonboot  door de grachten van Amsterdam.

meer weten
Zeilen vanuit Muiden

De Gouden Eeuw

Tijdens het arrangement Amsterdam in de Gouden Eeuw neemt onze opperkoopman Godfried Ribbens u mee terug naar de roemrijke dagen van de VOC in onze Gouden Eeuw.

meer weten
Zeilen op de Gouwzee

Coronaproof zeilen

We mogen weer met u onder zeil! Onze grote, luxe tjalk “De Rederijker” hebben we Coronaproof gemaakt voor gezelschappen tot maximaal 20 personen.

meer weten
Reddingsboei
Anker

De kombuis, een klasse apart

Ook op culinair gebied heeft de Muider Compagnie kwaliteit hoog in het vandaal. Een zeiltocht aan boord van de schepen van de Muider Compagnie is niet compleet zonder stevige lunch, uitgebreid borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet.

meer weten
Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker