Zeilschip huren

Wilt u met uw gezelschap een zeilboot huren om te genieten op het water? Bij Muider Compagnie kunt u prachtige schepen huren. Kiest u voor tjalkjacht De Egelantier, tjalkjacht De Rederijker of Statenjacht De Utrecht, de enige varende replica ter wereld. Stap aan boord en geniet van een prachtige tocht over het IJsselmeer, de Gouwzee of naar Pampus op de mooiste schepen uit de bruine vloot.

De mooiste zeilschepen van Muiden en Amsterdam

Of het nu gaat om een gezellig dagje zeilen met uw familie of vrienden; een zeilboot huren met goed gezelschap is altijd een leuk idee. Aan boord van onze schepen kunt u heerlijk tot rust komen of als u het leuk vindt kunt u ons aan boord meehelpen met het hijsen van de zeilen of achter het roer staan. Voor het huren van een zeilschip heeft u geen zeilervaring nodig, bij de Muider Compagnie huurt u het schip inclusief schipper en bemanning. Onze professionele en gastvrije bemanning zorgt er voor dat u zich al direct thuis voelt aan boord.

Om uw zeiltocht compleet te maken voorziet onze chef-kok Julia u tijdens het varen van heerlijke huisgemaakte maaltijden met seizoensgebonden ingrediënten. Van elk borrelhapje maakt Julia een feestje. Heeft u dieetwensen of allergieën? Geef dit vooraf aan, dan houdt onze chef-kok hier rekening mee!

Wilt u een zeilschip huren bij de Muider Compagnie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? De programma’s voor zeiltochten passen we graag naar uw wensen aan. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we samen kijken naar de perfecte combinatie voor een onvergetelijke dag zeilen op een van onze zeilboten.

Personeelsuitje Zeilen

Fietsen en varen

Een actieve dag begint in het pittoreske Muiden. Een prachtige, ontspannen maar ook goed gevulde en actieve dag in de buitenlucht met een prachtig decor voor een heerlijke fiets- en vaartocht.

Zeilen naar Pampus

Zeilen naar Pampus

Met de schepen van de Muider Compagnie kunt u tijdens uw zeiltocht een bezoek brengen aan Pampus, een bijzondere forteiland vlak voor de kust van Amsterdam.

Varen door Amsterdam

Zeilen vanuit Amsterdam

Amsterdam ligt direct aan het IJsselmeer en heeft veel moois te bieden. We brengen u op een oer-Hollandse manier over het water naar de mooiste plaatsen rond Amsterdam.

Zeilen op het IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer

Onze bemanning zet zich al meer dan 20 jaar in voor dat ultieme doel; u  een fantastische dag bezorgen. Een dag op het IJsselmeer aan boord van onze schepen is een unieke belevenis.

Zeilen op de Gouwzee

Zeilen op de Gouwzee

Zeil vanuit de haven van Muiden of Amsterdam IJburg naar één van de beroemde IJsselmeerstadjes. Een mooi en dagvullend programma voor een personeelsuitje of zeiltocht met familie en vrienden.

Zeilen vanuit Muiden

Zeilen vanuit Muiden

Door haar centrale ligging kunt u vanuit Muiden naar diverse interessante plekken rondom het IJsselmeer zeilen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zeiltocht naar Pampus? Of naar Monnickendam of Volendam?

Zeilen op het IJsselmeer

Varen in Amsterdam

Al een aantal jaren hoort de rondvaart door de Amsterdamse grachten tot de meest populaire uitjes. Vaar met een klassieke salonboot  door de grachten van Amsterdam.

Zeilen vanuit Muiden

De Gouden Eeuw

Tijdens het arrangement Amsterdam in de Gouden Eeuw neemt onze opperkoopman Godfried Ribbens u mee terug naar de roemrijke dagen van de VOC in onze Gouden Eeuw.

Zeilen op de Gouwzee

Coronaproof zeilen

We mogen weer met u onder zeil! Onze grote, luxe tjalk “De Rederijker” hebben we Coronaproof gemaakt voor gezelschappen tot maximaal 20 personen.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker