Overnachten op een boot

Overnachten op

een boot

Op 15 minuten afstand van het centrum van Amsterdam treft u een bijzondere locatie aan voor overnachting tijdens uw bezoek aan de stad. Onze tjalk De Rederijker toveren wij buiten het zeilseizoen om tot een groene oase, waar u met maximaal 12 personen comfortabel kunt slapen.

Unieke groepsaccommodatie

Tijdens uw verblijf staat het hele schip tot uw beschikking. Benedendeks treft niet alleen de slaapplaatsen aan. Er is ook een smaakvol ingerichte zithoek met lange tafels waaraan u kunt aanschuiven. Uniek aan deze locatie is de iets hoger gelegen gezellige scheepsbar waar vandaan u toegang heeft tot het ruime achterdek, met een tent overdekt.

Uw bezoek aan Amsterdam wordt met een verblijf aan boord van tjalk De Rederijker helemaal onvergetelijk.

Voor meer informatie en/of boekingen van deze bijzondere groepsaccommodatie in de haven van Amsterdam IJburg kunt u contact opnemen met Airbnb.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker