Dagje zeilen

U wilt graag een dagje zeilen met vrienden of familie. Of misschien wel met uw collega’s of klanten. Dat het een dagje zeilen moet worden heeft u al bedacht, alleen wie gaat die geslaagde dag voor u organiseren?

Een heerlijk dagje zeilen begint in Muiden

Zeilen kan overal in Nederland, maar een zeiltocht IJsselmeer is toch het mooiste: ruimte, wind en een prachtige horizon! Muider Compagnie kent het IJsselmeer als geen ander. Al sinds jaar en dag varen we met onze klassieke schepen vanuit Muiden over het grootste meer van Nederland. Of u nu alleen wilt zeilen, of uw dagje zeilen wilt combineren met een bezoek aan het historische eiland Pampus, bij ons bent u aan het goede adres!

Onze zeiltochten zijn tot in de puntjes verzorgd en naar eigen wens in te vullen. Of het nu gaat om een groep van 6 personen of om een groot evenement waarbij meerdere schepen en locaties betrokken zijn: u heeft 1 aanspreekpunt en dat is De Muider Compagnie.

Wij maken uw dag gegarandeerd tot een succes! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zeilen vanuit Muiden

Zeilen vanuit Muiden

Door haar centrale ligging kunt u vanuit Muiden naar diverse interessante plekken rondom het IJsselmeer zeilen. Wat dacht u van een zeiltocht naar Pampus? Of naar Monnickendam of Volendam?

Fietsen en varen

Fietsen en varen

Een actieve dag begint in het pittoreske Muiden, gelegen aan de monding van de Vecht. Een prachtige, ontspannen maar ook goed gevulde en actieve dag in de buitenlucht met een prachtig decor voor een heerlijke fiets- en vaartocht.

Varen door Amsterdam

Zeilen uit Amsterdam

Vanuit onze tweede thuishaven Amsterdam IJburg varen we direct het IJsselmeer op. Zeilen hijsen, lekker uitwaaien, heerlijk eten en drinken en misschien een bijzondere bestemming bezoeken

Zeilen naar Pampus

Zeilen naar Pampus

Forteiland Pampus is alleen per boot bereikbaar. Dit bijzondere eiland ligt vlak voor de kust van Amsterdam en Muiden. Zeil met ons mee naar dit bijzondere onderdeel van de Stelling van Amsterdam

Zeilen op het IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer is een unieke belevenis!  Onze bemanning zet zich al meer dan 20 jaar in voor dat ultieme doel; u en uw gezelschap een fantastische dag op het IJsselmeer bezorgen.

Zeilen vanuit Muiden

De Gouden Eeuw

Tijdens het arrangement Amsterdam in de Gouden Eeuw neemt onze opperkoopman Godfried Ribbens u mee terug naar de roemrijke dagen van de VOC in onze Gouden Eeuw. Met een stadswandeling en geweldige vaartocht!

Zeilen op de Gouwzee

Zeilen op de Gouwzee

Zeil vanuit de haven van Muiden of IJburg naar één van de beroemde IJsselmeerstadjes. Een mooi en dagvullend programma voor een personeelsuitje of zeiltocht met familie en vrienden.

Zeilen op de Gouwzee

Coronaproof zeilen

We mogen weer met u onder zeil! Onze grote, luxe tjalk “De Rederijker” hebben we Coronaproof gemaakt voor gezelschappen tot maximaal 20 personen. Zou het niet heerlijk zijn om eens even flink uit te waaien aan boord van dit prachtige schip?

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!