Zeilregetta Pampus

Zeilregetta

Pampus

Voor groepen vanaf 40 personen organiseren wij zeilwedstrijden met onze zeilschepen De Rederijker en De Egelantier vanuit Muiden en Amsterdam. De beide tjalken zijn aan elkaar gewaagd ! Maar zijn de teams dat ook? We kunnen het wedstrijdveld eventueel uitbreiden met meerdere schepen, dus ook voor groepen tot wel 500 personen kunnen we een actief teambuilding programma aanbieden.

“De Ronde van Pampus”

Tijdens de zeilregatta “De Ronde van Pampus” houden we de baan klein, zodat de wederzijdse verrichtingen van de schepen door alle deelnemers goed te volgen zijn. Omdat we de wedstrijdbaan klein houden (we kunnen meerdere rondes zeilen) zijn veel manoeuvres noodzakelijk. Iedereen kan actief bezig zijn en wordt ingewijd in de wereld van het wedstrijdzeilen. Zeilervaring is niet nodig, de schippers en maten leggen u tijdens het oefenrondje graag alles uit.

Een “Ronde van Pampus” kunnen we zeilen tijdens een middagprogramma, maar het programma is natuurlijk uit te breiden met lunch en/of diner aan boord of op een locatie aan de wal. De prijs voor dit teambuilding programma is afhankelijk van een aantal factoren zoals het aantal deelnemers, de duur van het programma en de gewenste catering.

Benieuwd naar mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje of personeelsdag? Neem gerust contact met ons op. Het programma voor uw “Ronde van Pampus” stellen wij graag in goed overleg met u samen.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker