Wedstrijdzeilen

Samen met onze partner Sailing Business Events hebben wij een zeilprogramma ontwikkeld waarbij spectaculair wedstrijdzeilen aan boord van snelle IMX40 racers wordt gecombineerd met rustiger momenten aan boord van onze Rederijker. Dit programma is uitermate geschikt voor uw relatiedag. Nodig uw relaties uit voor een onvergetelijke dag op het water die ze niet snel zullen vergeten en zet uw bedrijf weer een stevig op de kaart.

Racejachten met hospitalityschip

U wordt in de haven aan boord van De Rederijker ontvangen met koffie/thee en iets lekkers, waarna we uitvaren. De Rederijker zoekt een mooie ankerplaats. Tijdens de afvaart krijgt u uitleg over het wedstrijdzeilen met racejachten. We delen uw gezelschap op in teams van maximaal 10 personen.

De beide IMX40 racers “Appel” en “Peer” komen langszij en de eerste 2 teams stappen aan boord. Na een korte oefenronde zeilen zij de eerste wedstrijd. De teams aan boord van de Rederijker kunnen onder het genot van een lekkere lunch de wedstrijd goed volgen en praten ondertussen even bij.

Wissels en procedures

Na het zeilen van de eerste wedstrijd komen de racers terug naar de Rederijker en wisselen we de teams. Ook voor de teams die van de jachten komen staat er natuurlijk een heerlijke lunch klaar. De wedstrijden worden gevaren volgens de officiële procedures. Er vaart een jurybootje mee. Het aantal wedstrijden dat kan worden gevaren is afhankelijk van weer en wind en van de duur van uw verblijf aan boord.

Borrel en prijsuitreiking

Na het varen van de laatste wedstrijd komen alle teams terug aan boord van de Rederijker, waar een welverdiend hapje en drankje klaar staat. De wedstrijdleiding maakt het winnende team bekend, dat natuurlijk wordt gehuldigd.

Barbecuefestijn

Aan boord van de Rederijker maakt de bemanning een heerlijke barbecue in orde. We kunnen de barbecue in de haven serveren, maar kunnen ook nog lekker op het water blijven.

Onvergetelijke dag

Zeilen aan boord van de racejachten is een spectaculaire en onvergetelijke belevenis die voor iedereen binnen bereik ligt. Onder leiding van de professionele schippers van Sailing Business Events kunnen ook mensen zonder enige zeilervaring deelnemen aan dit programma. Omdat in dit programma momenten van rust zijn ingelast aan boord van de Rederijker heeft u alle gelegenheid om met elkaar te praten.

Voor een uitgewerkt programmavoorstel met kostenoverzicht nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij maken graag een voorstel op maat, zodat deze dag geheel in het kader van uw bedrijf staat.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker