Zeilen met catering

Sluit een middag- of dagtocht zeilen af met een uitgebreide barbecue, met verschillende vlees of vegetarische opties. Tegen de avond zullen we de zeilen opdoeken en zoeken we een mooie ankerplaats voor de kust van Muiden of Amsterdam. Op het achterdek steken we de barbecue aan. Terwijl u de zon in het water ziet zakken kunt u onder het genot van een heerlijke maaltijd de belevenissen van vandaag met elkaar doornemen. Een populair programma voor zowel een bedrijfsuitje, familiefeest als relatiedag.

Barbecue op het achterdek

Zeilen maakt hongerig, daar weten wij van de Muider Compagnie alles van. Onze barbecue is dan ook zeer uitgebreid. Het vlees komt van de inmiddels beroemde slagerij Kaddoer uit Amsterdam, de verschillende salades zijn gemaakt van seizoensgebonden ingrediënten, kakelvers en zien er bovendien ook nog eens heel smakelijk uit. Ook de sauzen zijn huisgemaakt en we serveren verschillende vers afgebakken broodsoorten. De vegetariërs krijgen verrassende alternatieven in de vorm van groentepakketjes of quiches en met alle andere dieetwensen kan rekening gehouden worden, mits u ze tijdig aan ons doorgeeft. Ook als het weer minder mooi is wordt onze barbecue opgestookt.

Wanneer het regent kunnen wij over het achterdek een tentdoek spannen, zodat ook dan het vuur kan worden aangestoken.

Spectaculaire aanvulling

Nog even wakker worden voordat u huiswaarts keert? Terwijl de bemanning de BBQ opstookt komt er een RIB langszij. De RIB staat een uurtje tot uw beschikking voor het maken van razendsnelle vaartochtjes over het water. Na zo’n RIB tochtje is iedereen gegarandeerd weer helemaal fris en bij de les !

Een barbecue opnemen in uw programma voor een zeiltocht kan altijd. Ook als lunch is een barbecue natuurlijk een uitstekende maaltijd. Neem voor een passend en geheel vrijblijvend voorstel voor uw zeiltocht met barbecue gerust contact met ons op.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker