Zeilen vanuit Amsterdam

Zeilen vanuit

Amsterdam

Ontdek Amsterdam ook eens vanaf een andere kant. Amsterdam ligt direct aan het IJsselmeer en ook dat gebied heeft heel veel moois te bieden. De crew van de Muider Compagnie neemt u graag eens mee voor een traditionele zeiltocht aan boord van een van onze prachtige tjalkjachten. We brengen u op een oer-Hollandse manier over het water naar de mooiste plaatsen rond de kust van Amsterdam.

Traditionele zeiltochten vanuit Amsterdam

Onze schepen hebben een vaste ligplaats in de haven van Amsterdam IJburg. Stapt u in deze haven bij ons aan boord, dan varen we door een klein sluisje direct het IJsselmeer op en kunnen de zeilen worden gezet. Scheept u liever in het centrum van Amsterdam in, dan reserveren wij een steiger voor ons schip achter het Centraal Station. We maken dan eerst een vaartocht over het IJ, gaan schutten bij de Oranjesluizen en passeren de Schellingwouderbrug. Pas dan gaan de zeilen hoog.

Tijdens deze vaartocht zult u zich niet vervelen; er is van alles te zien in de havens en u kunt onderweg genieten van onze uitstekende catering; bijvoorbeeld een uitgebreid ontbijt, koffie met iets lekkers of een stevige lunch.
Het maken van een zeiltocht aan boord van onze traditionele schepen is op zich al een belevenis, maar wilt u tijdens uw programma nog even ergens van boord voor een andere activiteit, dan liggen er diverse bijzondere bestemmingen binnen bereik.

Welke bestemming het best past bij uw gezelschap, de duur van uw programma en uw wensen overleggen wij graag met u. Meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker