Zeilen op het IJsselmeer

Zeilen op

het IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer, een belevenis om nooit te vergeten – Altijd al eens willen zeilen op een groot schip? Muider Compagnie biedt de optie om op het IJsselmeer te zeilen met uw personeel, vrienden of familie. Samen zeilen op het ruime water van het IJsselmeer zorgt voor onderlinge verbondenheid en ontspanning. Ervaring met zeilen en zeebenen zijn niet nodig. Of het nu om een personeelsdag, een klantendag of familie-uitje gaat, zeilen op het IJsselmeer blijft een inspirerende ervaring!

Zeilen met de Hollandse wind

Stap voor een onvergetelijke dag zeilen op het IJsselmeer met uw collega’s, familie of vrienden aan boord van de luxe tjalken van de Muider Compagnie. Dat is een dag zeilen op het IJsselmeer en genieten van de Hollandse wind. Onze zeiltochten zijn toegankelijk voor iedereen. Ervaring met zeilen en zeebenen zijn niet nodig. Onze gastvrije bemanning heeft hospitality hoog in het vaandel, waardoor iedereen zich aan boord van De Rederijker of De Egelantier al snel thuis voelt.

Eventueel kunt u in combinatie met het zeilen op het IJsselmeer ook bestemming aan de wal bezoeken. Wij hebben verschillende mogelijkheden zoals het Forteiland Pampus of het Muiderslot. Ook prachtige oud-Hollandse havens en stadjes zoals Volendam, Monnickendam en Marken liggen binnen bereik. Uitstapjes kunt u door ons laten regelen.

Bent u benieuwd naar de unieke beleving van een zeiltocht met de Muider Compagnie? Bekijk deze video:

U mag helpen bij het zetten van de zeilen en sturen van het schip. Kinderen zijn van harte welkom. Voor oudere, minder mobiele en niet zo actieve leden van uw gezelschap is er zowel boven- als benedendeks voldoende comfortabele ruimte aanwezig om van de elementen te genieten en even rustig bij te praten.

Ervaar zelf het ruime water van het IJsselmeer

Wilt u het zeilen op het IJsselmeer als unieke beleving zelf ervaren? Neem gerust contact met ons op voor informatie. Wij geven u graag een voorstel voor een prachtige dag zeilen op het IJsselmeer voor u en uw gezelschap.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker