Zeilen naar Pampus

Zeilen naar

Pampus

Een zeiltocht, gecombineerd met een bezoek aan Pampus, is een uitstekend programma voor uw personeelsuitje of ander evenement. Zowel aan boord van onze prachtige schepen als op forteiland Pampus zal ieder lid van uw gezelschap zich prima vermaken.

Forteiland Pampus

Forteiland Pampus ligt vlak voor de kust van Muiden en Amsterdam, middenin het IJsselmeer. Het eiland is alleen per boot bereikbaar. Er varen veerdiensten vanuit de havens van Muiden en Amsterdam IJburg naar Pampus, maar waarom maakt u van de overtocht naar Pampus niet een feest op zich? Stap aan boord van de tjalken van de Muider Compagnie, hijs samen de zeilen en maak onder het genot van een vers kopje koffie met gebak, een lekkere lunch, een hapje of een drankje de overtocht naar dit bijzondere eiland.

Op Pampus leggen we aan en kunt u van boord voor een rondleiding of een bezoek aan de Pampus Experience.
Weer terug aan boord op onze Egelantier of Rederijker serveren we een hapje, een drankje, een heerlijke lunch of een uitgebreide barbecue.

Benieuwd naar een voorstel voor uw zeiltocht met bezoek aan Pampus? Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een voorstel voor een prachtige dag op en aan het water.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker