Coronaproof zeilen

Coronaproof

zeilen

Onze grote, prachtige en luxe tjalk “De Rederijker” hebben we coronaproof gemaakt voor gezelschappen tot 20 personen. Zou het niet heerlijk zijn om eens even flink uit te waaien aan boord van dit prachtige schip? Team Muider Compagnie is er klaar voor. We heten u graag welkom voor een bedrijfsuitje op het water, waarbij uitstekende catering aan boord verzorgt wordt.

Heerlijk uitwaaien

We hebben alles in het werk gesteld om u een Corona-veilige zeiltocht te kunnen bezorgen. De belangrijkste aanpassingen aan De Rederijker zijn:

  • Er zijn elektrische lieren aangebracht. Het is hierdoor niet meer nodig om schouder-aan-schouder de zeilen te hijsen.
  • Benedendeks is wat meubilair weggenomen, waardoor u meer bewegingsruimte heeft. Er zijn gezellige zitjes gecreëerd. Ook hier kunt u 1,5 meter afstand van elkaar houden.
  • U kunt op diverse plaatsen aan boord uw handen wassen met desinfecterende middelen.

Bij het realiseren van alle aanpassingen zijn we uitgegaan van het protocol dat onze branchevereniging per 23 mei 2020 heeft opgesteld. Dit protocol is door de betrokken overheidsinstanties goedgekeurd. Wijzigen de overheidsmaatregelen, dan wijzigt dit protocol op basis daarvan ook.

Het volledige (up-to-date) BBZ protocol kunt u vinden op https://www.debbz.nl/corona-1-5-meter (rechts op het scherm onder “downloads”). Omdat tjalk De Rederijker een dagtochtenschip is (zonder hutten en niet zeewaardig) zijn niet alle richtlijnen van toepassingen.

Wat wij vragen van onze gasten:

  • Heeft u last van corona-gerelateerde verschijnselen, blijf dan thuis. Wij mogen u dan niet aan boord ontvangen.
  • Verzamelt u op de kade, houd dan 1,5 meter afstand van elkaar. Wacht tot de bemanning u uitnodigt om aan boord te komen. Onze crew kan u helaas niet de hand schudden.
  • Als alle deelnemers aanwezig zijn geeft uw schipper u uitleg over de gang van zaken op het schip. Ook de corona maatregelen waarmee u rekening moet houden worden toegelicht.
  • Was bij aankomst en gedurende uw verblijf aan boord regelmatig uw handen.
  • Houd ook aan boord 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Catering aan boord wordt in buffetvorm gepresenteerd. Bij een bezoek aan het buffet dient u 1,5 meter afstand van elkaar te houden en de gerechten niet met uw handen aan te raken.

Wilt u coronaproof zeilen? Aarzel niet om contact op te nemen. Vertel ons uw wensen of vraag naar de mogelijkheden.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker