Zeiltocht Muiden

Veelzijdig zeilen vanuit Muiden

Het maken van een zeiltocht vanuit Muiden aan boord van een van de prachtige schepen van de Muider Compagnie is een unieke belevenis. Aan boord van onze tjalkjachten De Egelantier en De Rederijker en het Statenjacht De Utrecht zal het u aan niets ontbreken. U wordt gastvrij door onze professionele bemanning ontvangen, de catering is van uitstekende kwaliteit en De Muider Compagnie stelt het programma voor uw zeiltocht vanuit Muiden in goed overleg met u samen, zodat we aan al uw wensen tegemoet kunnen komen. Ons doel is: u een onvergetelijke dag bezorgen. Daar zetten we al onze expertise en energie voor in. Of wij daarin slagen kunt u nalezen bij de referenties.

Muiden, een schat van een stad

Muiden heeft meer te bieden dan onze schepen en het water van het IJsselmeer. De mogelijkheden die het stadje en de omgeving biedt nemen wij graag op in het programma van uw zeiltocht. U kunt een bezoek brengen aan het beroemde Muiderslot. Uw zeiltocht kunnen we onderbreken met een rondleiding over het bijzondere forteiland Pampus. Tijdens een dagtocht zeilen liggen de haventjes aan de Gouwzee (Volendam, Marken en Monnickendam) binnen bereik. In de omgeving van Muiden kunt u een prachtige fietstocht maken voordat u inscheept bij ons aan boord. De terrasjes van cafés en restaurants aan de haven zijn een sfeervolle plek om uw gezelschap te verzamelen of om uw dagje uit af te sluiten.

Voor een goed gevulde dag zeilen vanuit Muiden kunt u contact opnemen met de Muider Compagnie. Wij adviseren u graag over de samenstelling van uw programma. Desgewenst maken wij de nodige reserveringen voor u natuurlijk in orde.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.