Zeiltocht Markermeer

Zeilen op het Markermeer.

Vanuit onze afvaarthavens Muiden en IJburg kunt u inschepen op onze tjalken de Egelantier en de Rederijker om een zeiltocht te maken op het Markermeer. Gedurende de geheel verzorgde dag aan boord is het mogelijk om plaatsen aan te doen als Marken, Volendam of Monnickendam. Wil u de dag een serieus tintje meegeven is het mogelijk om een vergadering of bedrijfspresentatie te plannen. Alle audiovisuele middelen zijn hiervoor aan boord. Voor een bedrijfsuitje en vergadering zijn onze schepen daarom zeer geschikt.

Ook voor familiedag of feest bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres. wat is er leuker dan uw familie, vrienden/kennissen op onze schepen die speciaal ingericht zijn u een perfecte dag te bezorgen. Zelfs voor een trouwerij aan boord bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres.

 

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439