Zeilschip IJsselmeer

De Rederijker, De Egelantier en het Statenjacht De Utrecht

Zeilen over het IJsselmeer aan boord van een van de prachtige schepen van de Muider Compagnie is zeilen zoals het bedoeld is. Zeilen over het IJsselmeer is een uitstekende activiteit voor een bedrijfsuitje, een familiedag, een netwerkborrel of andere gelegenheid waarbij u weer eens even samen de handen uit de mouwen wilt steken en even bij wilt praten. Aan boord van deze comfortabele schepen zal iedereen zich al snel thuis voelen.

Volkomen veilig en uitstekend verzorgd - bij de Muider Compagnie bent u in goede handen

De Muider Compagnie vaart slechts met zeilschepen uit de sterrenklasse. Dit betekent dat een zeilschip van De Muider Compagnie voldoet aan de hoogste technische - en veiligheidseisen. Onze bemanning is professioneel maar vooral ook gastvrij. Aan boord van onze schepen wordt extra aandacht besteed aan de catering. Alle maaltijden zijn huisgemaakt van seizoensgebonden ingrediënten, dus kakelvers, en worden op smakelijke en verrassende wijze gepresenteerd.

Benieuwd naar een voorstel voor een veilige en compleet verzorgde zeiltocht aan boord van een van onze schepen? Neem gerust eens contact met ons op. 

 


   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.