Zeilschip Huren

De mooiste zeilschepen van Muiden en Amsterdam


Zeilen vanuit Muiden doet u aan boord van een van de prachtige schepen van de Muider Compagnie. Tjalkjacht De Egelantier en tjalkjacht De Rederijker zijn het neusje van de zalm van de chartervloot en varen vanuit deze pittoreske haven voor het maken van zeiltochten op het IJsselmeer. Daarnaast kunt u via de Muider Compagnie ook een zeiltocht maken aan boord van het wel heel bijzondere Statenjacht De Utrecht, de enige varende replica ter wereld.

Vakkundige bemanning - uitstekende verzorging - programma's op maat

Onze professionele en gastvrije bemanning zorgt er voor dat u zich al direct thuis voelt aan boord. Onder hun toeziend oog kunt u zelf het schip zeilen. Bij de Muider Compagnie wordt er extra veel aandacht besteed aan de catering die we aan boord serveren. Onze chefkok Julia last maakt van elk borrelhapje een feestje. De maaltijden zijn huisgemaakt van seizoensgebonden ingrediënten en dus kakelvers. Met alle dieetwensen kan rekening gehouden worden (mits u deze op tijd aan ons doorgeeft) en desgewenst kookt Julia "op maat". 

Ook de programma's voor onze zeiltochten zijn nooit standaard. Wij kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden, maar luisteren graag naar uw wensen voordat wij u een voorstel voor een zeiltocht toesturen. Zo kunnen we de perfecte combinatie maken voor een onvergetelijke dat zeilen op het IJsselmeer.

Benieuwd naar meer informatie of een voorstel? Neem gerust eens contact met ons op.

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439