Zeilschepen Huren
Zeilschepen huren in Muiden is vrij eenvoudig. Het aantal aanbieders dat een of meerdere zeilschepen in de verhuur heeft is groot. Vaak behoren deze schepen tot de traditionele bruine vloot. Wilt u daarentegen een zeilschip huren dat meer kwaliteit biedt dan komt een automatisch uit op een van de schepen van De Muider Compagnie.

Onze traditionele zeilschepen vallen onder de sterrenklasse. Het zijn de beste zeilschepen die u in Muiden en omgeving kunt huren. Helemaal speciaal is ons statenjacht De Utrecht. Dit authentieke zeiljacht is een replica van een statenjacht uit 1746.

Dus bent u op zoek naar een geschikt zeilschip om te huren voor een of meerdere dagen, zoek dan niet verder dan De Muider Compagnie. Bekijk eerst onze schepen en daarna onze zeilarrangementen. U zult verbaast zijn over onze prijzen voor het huren van zeilschepen. Wij zijn qua prijs beslist concurrerend met andere verhuurders van kwalitatief mindere zeilschepen. Wij kunnen een dergelijke gunstige prijs kwaliteit verhouding realiseren doordat u bij ons rechtstreeks kunt boeken. Zonder de tussenkomst van een boekingskantoor. Dus huurt u een zeilschip van De Muider Compagnie dan u krijgt de beschikking over een premium schip voor een zeer schappelijke prijs.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.