Zeilen Muiden

Zeilen uit Muiden is zeilen op koninklijk niveau

Immers, onze koninklijke familie verkiest Muiden als afvaarthaven voor een dagje zeilen. En dat niet zonder reden. Dit schitterende Noord Hollandse stadje heeft naast een schilderachtige haven, de beschikking over een zeesluis en het overbekende Muiderslot. Koning, keizer, admiraal. Uit Muiden zeilen we allemaal!

Door haar centrale ligging kunt u vanuit Muiden naar diverse interessante plekken rondom het IJsselmeer zeilen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zeiltocht naar Pampus? Of naar Monnickendam of Volendam? Allemaal uitstekend bereikbaar per zeilboot vanuit Muiden.

Het is daarom logisch dat het aantal aanbieders van zeilarrangementen vanuit Muiden erg groot is. De Muider Compagnie is daar een van. Wij varen met de Egelantier en de Rederijker die tot de mooiste zeilschepen behoren van Muiden en omgeving. Dus als u kiest om uw dagje zeilen door De Muider Compagnie te laten organiseren, bent u verzekerd van kwaliteit. Die kwaliteit heeft niet alleen betrekking op onze schepen, maar ook op onze bemanning en onze catering.

Bij De Muider Compagnie kunt u kiezen voor diverse zeilarrangementen of zelf op maat uw eigen arrangement samen stellen. Doordat wij zelf scheepseigenaar zijn kunt u bij De Muider Compagnie rechtstreeks boeken. Hierdoor zijn wij in staat een bijzonder gunstige prijs / kwaliteit verhouding te realiseren. Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan eens onze arrangementen en onze referentielijst en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

catering-muider-compagnierijksmuseum-muiderslot

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.