Zeilen Pampus

Forteiland Pampus ligt vlak voor de kust van Muiden en Amsterdam, middenin het IJsselmeer. Het eiland is alleen per boot bereikbaar. Er varen veerdiensten vanuit de havens van Muiden en Amsterdam IJburg naar Pampus, maar waarom maakt u van de overtocht naar Pampus niet een feest op zich? Stap aan boord van de tjalken van de Muider Compagnie, hijs samen de zeilen en maak onder het genot van een vers kopje koffie met gebak, een lekkere lunch, een hapje of een drankje de overtocht naar dit bijzondere eiland.

Zeilen naar Pampus

Op Pampus leggen we aan en kunt u van boord voor een rondleiding of een bezoek aan de Pampus Experience.
Weer terug aan boord op onze Egelantier of Rederijker serveren we een hapje, een drankje, een heerlijke lunch of een uitgebreide barbecue. 

   

 

 

 

 

 

Bedrijfsuitje of familiedag zeilen Pampus

Een zeiltocht, gecombineerd met een bezoek aan Pampus, is een uitstekend programma voor uw personeelsuitje of ander evenement. Zowel aan boord van onze prachtige schepen als op forteiland Pampus zal ieder lid van uw gezelschap zich prima vermaken.
Benieuwd naar een voorstel voor uw zeiltocht met bezoek aan Pampus? Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een voorstel voor een prachtige dag op en aan het water.

       

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.