Zeilen Muiden Pampus

Zeiltocht met bezoek aan Pampus

Wanneer u een zeiltocht wilt maken vanuit Muiden, dan zult u in elk geval dit bijzondere forteiland zien liggen. Dit onderdeel van de Stelling van Amsterdam ligt vlak voor de uitgang van de havens van Amsterdam IJburg en Muiden. We kunnen natuurlijk een heerlijke zeiltocht rond Pampus maken, over het zuidelijk deel van het IJsselmeer. Maar waarom niet even afmeren aan de steiger van Pampus en een kijkje nemen? Pampus is alleen per boot bereikbaar en u bent nu wel heel dicht in de buurt .....

Bezoek aan Pampus

We kunnen uw zeiltocht starten, eindigen of onderbreken met een bezoek aan dit bijzondere fort. Nadat we hebben afgemeerd aan de steiger van het eiland wordt u ontvangen door de dienstdoende fortwachter. Na een kort welkomstwoord kunt u op eigen gelegenheid door de gangen van het fort en over het eiland dwalen. Of bezoek de Pampus Experience. Deze interactieve tentoonstelling vertelt u allerlei wetenswaardigheiden over de geschiedenis van en het leven op het forteiland. 

Rondleiding met gids

Wilt u liever onder deskundige leiding het fort in, dan reserveren wij een gids voor uw gezelschap. Laat ons dit tijdig weten, want het aantal gidsen op Pampus is beperkt en de belangstelling is groot. Een gids kan maximaal 25 personen tegelijk rondleiden door het fort. Is uw gezelschap groter dan 25 personen, dan reserveren wij 2 gidsen. De rondleiding vindt dan "contra" plaats, waarna u elkaar op het centrale plein weer ontmoet en aan boord stapt voor vervolg van uw zeilavontuur. Het is natuurlijk ook mogelijk om maximaal 25 personen met de gids mee te laten lopen en de rest van uw gezelschap op eigen gelegenheid het fort te laten bezoeken. Of pakken zij liever een drankje op het prachtige terras?

Pampus en de kinderen

Een fort? Een eiland? Dat is dubbel feest natuurlijk. Pampus hanteert speciale toegangsprijzen voor kinderen. En of een uurtje struinen door het fort en over het eiland nog niet genoeg is, heeft Pampus speciaal voor de kinderen nog iets extra's in huis. Voor een heel klein prijsje kunt u een blacklight kopen, waarmee de kinderen in het fort op zoek moeten naar letters op de muren. De oplossing van deze speurtocht levert ze een speciaal certificaat op, dat door de fortwachter persoonlijk wordt uitgereikt.

 

Meer op Pampus

Dit forteiland is niet alleen een bezoekje waard. Het is natuurlijk ook een uitgelezen locatie voor een bijzonder evenement, een vergadering, een spannende workshop of een groot feest. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden, ook dan bent u bij de Muider Compagnie aan het goede adres. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439