Zeilen met Barbecue

Barbecue op het IJsselmeer

Na een dag, middag of avond zeilen kunt u uw programma afsluiten met een wel heel bijzondere avondmaaltijd. Ons schip zoekt een mooie ankerplaats tussen de eilandjes voor de kust van Amsterdam of Muiden. Op het achterdek steken we de barbecue aan. Zeilen maakt hongerig, daar weten wij van de Muider Compagnie alles van. Onze barbecue is dan ook zeer uitgebreid. Het vlees komt van de inmiddels beroemde slagerij Kaddoer uit Amsterdam, de verschillende salades zijn gemaakt van seizoensgebonden ingrediënten, kakelvers en zien er bovendien ook nog eens heel smakelijk uit. Ook de sauzen zijn huisgemaakt en we serveren verschillende vers afgebakken broodsoorten. De vegetariërs krijgen verrassende alternatieven in de vorm van groentepakketjes of quiches en met alle andere dieetwensen kan rekening gehouden worden, mits u ze tijdig aan ons doorgeeft.

   

 

Eten op het water terwijl u de Zon in de Zuiderzee ziet zakken..... Zo speciaal heeft u nog nooit gebarbecued.

 

 

Onze barbecue wordt ook opgestookt als Het Weer wat minder mooi is. Wanneer het regent kunnen wij over het achterdek een tentdoek spannen, zodat ook dan het vuur kan worden aangestoken. De salades en bijgerechten presenteren we benedendeks in het sfeervolle dagverblijf, waar u ook de maaltijd kunt gebruiken.

Een barbecue opnemen in uw programma voor een zeiltocht kan altijd. Ook als lunch is een barbecue natuurlijk een uitstekende maaltijd. Neem voor een passend en geheel vrijblijvend voorstel voor uw zeiltocht met barbecue gerust contact met ons op.

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.