Zeilen Huren
Een dag zeilen begint met het huren van een zeilschip bij de Muider Compagnie. Er zijn natuurlijk veel vloten waar men een schip kan huren om uit Muiden te zeilen. Bij de Muider Compagnie vindt u schepen van allure.

Onze schepen kunt u huren voor een dagdeel of hele dag. Zeilen gebeurt onder leiding van een vakkundige schipper. De Muider Compagnie is al 15 jaar gespecialiseerd in dagtochten.

Onze schepen zijn speciaal opgebouwd voor dat ene, ultieme, doel; u en uw gasten een heerlijke dag te bezorgen. Ook de keuken is top. Onze kok, Tuur Brouwers, bereidt speciaal voor u de heerlijkste gerechten. Voor elk budget is er wat te vinden. Kijkt u eens op:

http://www.muidercompagnie.nl/culinair-zeilen.html

De Muider Compagnie is gespecialiseerd in de uitvoer van arrangementen voor grotere groepen. Kijkt u eens naar onze arrangementenpagina:

http://www.muidercompagnie.nl/bedrijfsuitje-zeilen.html

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439