Zeilen Amsterdam

Zeil met ons weg van de drukte van de stad naar de rust van het grote water. De prachtige tjalkjachten van de Muider Compagnie hebben een vaste ligplaats in de haven van Amsterdam IJburg, waar vandaan we direct het IJsselmeer op kunnen varen. Inschepen is ook mogelijk achter het Centraal Staton of bij het PTA gebouw. 

Uw programma voor een zeiltocht vanaf Amsterdam

Daar maken wij van de Muider Compagnie het liefst "maatwerk" van. De mogelijkheden zijn namelijk legio, maar zijn met name afhankelijk van de tijd die u bij ons aan boord wilt doorbrengenen uw wensen. Vanaf Amsterdam liggen er verschillende bestemmingen binnen bereik. Tijdens een middagzeiltocht kunnen we in elk geval een mooie ronde om het bijzondere forteiland Pampus zeilen.

Heeft u wat langer de tijd, dan behoort een bezoek aan Volendam, het Muiderslot of de Oostvaardersplassen tot de mogelijkheden. Verrassende actie toevoegen aan uw zeiltocht? Een RIB-vaart doet wonderen en aan boord van de IMX-40 racers van Sailing Business Events kunnen de fanatieke watersporters even helemaal los.

Een aan de hand van uw wensen op maat gemaakt programme voor uw zeiltocht vanuit Amsterdam is niet perse duurder dan een arrangement voor een zeiltocht. Juist door het slim combineren van mogelijkheden komt u voor een compleet verzorgd en op maat gemaakt arrangement voor uw zeiltocht vanuit Amsterdam met de Muider Compagnie ook financieel goed uit.

Maak voor een zeiltocht vanuit Amsterdam gerust gebruik van de expertise van de Muider Compagnie en neem contact met ons op wanneer u een voorbeeldprogramma en kostenoverzicht wilt ontvangen voor een zeiltocht vanuit Amsterdam.

Kijk voor voorbeelden van programma's voor uw zeiltocht eens naar 

-zeilen naar Amsterdam Castle

-Wedstrijdzeilen vanuit Amsterdam 

-Amsterdam in de Gouden EeuwOver de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.