Zeilcharter
Zeilen over het IJsselmeer is een geweldige ervaring. Maar hoe weet u zeker dat u het juiste zeilcharter arrangement kiest. Er is een enorm breed aanbod van zeilcharters, waar vindt u de juiste partij voor uw zeiltocht? Bij De Muider Compagnie hebben we een jarenlange ervaring het verzorgen van diverse zeilcharter arrangementen. Daarnaast hebben we een keuze uit heel bijzondere schepen uit de sterrenklasse. Deze schepen behoren beslist tot de mooiste schepen die u voor een zeilcharter kunt boeken.

Een zeilcharter dagarrangement of meerdaagse tocht

Van dagarrangementen (particulier en zakelijk) tot meerdaagse tochten. Na vertrek uit Muiden zeilt u het IJsselmeer op. Daar zijn de mogelijkheden enorm: gewoon één of meer dagen rondzeilen, onderweg stoppen bij de Bataviawerf in Lelystad of letterlijk voor Pampus gaan. Het kan allemaal. Bovendien wordt u onderweg uitstekend verzorgd: een ruime keuze uit verschillende cateringpakketten biedt u altijd de gewenste combinatie van spanning en ontspanning en de juiste verzorging van de inwendige mens!

Boek een zeilcharter bij De Muider Compagnie en u slaagt altijd!

Bij De Muider Compagnie doet u rechtstreeks zaken met de scheepseigenaar. Dat betekent korte lijnen, direct contact en scherpe prijzen.

Wij hebben door de jaren heen al voor een keur aan bedrijven en groepen een spetterend en onvergetelijke zeilcharter arrangement georganiseerd. Bekijk hier enkele van onze referenties.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.