Zeilboot Muiden

De mooiste zeilboten van Muiden


De beide tjalken van de Muider Compagnie verdienen met recht het predikaat "tjalkjacht". De schepen zijn uitermate comfortabel ingericht en beschikken over uitstekende zeilkwaliteiten. Zowel de schepen als de bemanning staan al zo'n 20 jaar dagelijks paraat voor het verzorgen van exclusieve evenementen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij maken van elk evenement bij ons aan boord een onvergetelijke gebeurtenis. Kijk gerust eens bij onze referenties om te zien hoe onze gasten hun verblijf aan boord van onze schepen hebben ervaren.

In de sfeervolle ambiance van de schepen zorgt onze professionele en gastvrije bemanning ervoor dat iedereen zich al snel thuis voelt aan boord. Tijdens uw verblijf aan boord wordt er uitstekend voor u gezorgd. Onze catering is huisgemaakt en van topkwaliteit. Onze schepen hebben de havens van Muiden en Amsterdam IJburg als thuishaven, maar afvaarten vanuit andere havens aan het IJsselmeer zijn ook mogelijk.
Aan boord van tjalk De Egelantier (maximaal 50 personen) en tjalk De Rederijker (maximaal 60 personen) verzorgen wij bedrijfsuitjes, bruiloften, familie-uitstapjes, relatie evenementen, vergaderingen en personeelsfeesten. De Muider Compagnie is op het water van alle markten thuis.

Benieuwd naar een voorstel voor uw evenement aan boord van een van onze zeilschepen? Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.