Zeil Amsterdam

Traditionele zeiltochten vanuit Amsterdam

Ontdek Amsterdam ook eens vanaf een andere kant. Amsterdam ligt direct aan het IJsselmeer en ook dat gebied heeft heel veel moois te bieden. De crew van de Muider Compagnie neemt u graag eens mee voor een traditionele zeiltocht aan boord van een van onze prachtige tjalkjachten. We brengen u op een oer-Hollandse manier over het water naar de mooiste plaatsen rond de kust van Amsterdam.

 

Amsterdam Centraal en Amsterdam IJburg

   Onze schepen hebben een vaste ligplaats in de haven van Amsterdam IJburg. Stapt u in deze haven bij ons aan boord, dan varen we door een klein sluisje direct het IJsselmeer op en kunnen de zeilen worden gezet. Scheept u liever in het centrum van Amsterdam in, dan reserveren wij een steiger voor ons schip achter het Centraal Station. We maken dan eerst een vaartocht over het IJ, gaan schutten bij de Oranjesluizen en passeren de Schellingwouderbrug. Pas dan gaan de zeilen hoog. Tijdens deze vaartocht zult u zich niet vervelen; er is van alles te zien in de havens en u kunt onderweg genieten van onze uitstekende catering; bijvoorbeeld een uitgebreid ontbijt, koffie met iets lekkers of een stevige lunch.

Forteiland Pampus, Muiderslot (Amsterdam Castle) of Volendam

Het maken van een zeiltocht aan boord van onze traditionele schepen is op zich al een belevenis, maar wilt u tijdens uw programma nog even ergens van boord voor een andere activiteit, dan liggen er diverse bijzondere bestemmingen binnen bereik. Welke bestemming het best past bij uw gezelschap, de duur van uw programma en uw wensen overleggen wij graag met u.

   De Muider Compagnie stelt de programma's voor de evenementen die zij verzorgt altijd in goed overleg met onze klanten samen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om eens contact op te nemen voor een passend voorstel.

 

   

   

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.