Zeil Uitje

Een zeil uitje bij de Muider Compagnie staat garant voor een leuke dag op het water. Of het nu om een zakelijk uitje onder zeil gaat of een uitstapje met vrienden of kennissen. De keuze voor een zeil uitje op een van onze schepen is een uitstekende keuze. Een keuze voor kwaliteit, lekker eten en goede sfeer.

Het programma voor uw zeil uitje stellen we samen aan de hand van uw wensen, de groepsgrootte en uw budget. U kunt voor uw zeil uitje met de Muider Compagnie dan ook alle kanten op.

Onze luxe tjalken varen vanuit de gezellige haven in hartje Muiden, maar ook vanuit de haven van Amsterdam IJburg. Op verzoek zijn andere afvaarthavens ook mogelijk. De professionele en gastvrije crew van de Muider Compagnie maakt van uw zeil uitje gegarandeerd een feestje.

Wilt u tijdens uw zeiltocht even ergens "landen", dan liggen bestemmingen als forteiland Pampus, het Muiderslot, een haven aan de Gouwzee en de Oostvaardersplassen binnen bereik. Maar u hoeft uw zeiltocht niet te onderbreken, want we hebben alles aan boord en in huis om van uw zeil uitje een fantastische belevenis te maken. De sfeervolle ambiance en de gastvrije bemanning zorgen ervoor dat iedereen zich al snel thuis zal voelen.

Voor wie dat wil is er bovendeks van alles te doen. Onder toeziend oog van onze professionele crew kunt u zelf het schip zeilen. Liever niet actief tijdens uw zeil uitje? Er is in de grote kuip op het achterdek, op de banken langszij, aan de bar en benedendeks in het dagverblijf genoeg comfortabele ruimte om even heerlijk te ontspannen en te genieten. Ook voor de innerlijke mens wordt door de Muider Compagnie op hoog niveau gezorgd. Onze catering is kakelvers en huisgemaakt en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Met alle dieetwensen kan rekening gehouden worden. Speciale verzoeken? Zelfs onze chefkok levert maatwerk !

Neem voor meer informatie over mogelijkheden voor uw zeil uitje eens contact op of vraag een offerte aan. Onze crew staat paraat om u een onvergetelijk zeil uitje te bezorgen.

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.