Vergaderlocatie Schip

Vergaderen en zeilen bij De Muider Compagnie 

Effectief en inspirerend vergaderen doet u aan boord van één van de schepen van de Muider Compagnie. Door de comfortabele inrichting en sfeervolle ambiance kunt u bij ons aan boord terecht voor een vruchtbaar overleg. U bent van alle vergadergemakken voorzien en een vergaderbreak heeft u binnen handbereik.

Het kiezen van zeilschip als locatie voor uw vergadering biedt veel voordelen. Steeds vaker gaan bedrijven ertoe over om specifieke afdelingen een dag aan boord te laten optrekken. Op een zeilschip is het nuttige met het aangename uitstekend te combineren. Even in de touwen na een verhitte discussie? Liggen de standpunten te ver uit elkaar? Samenwerken aan boord bevordert de teamspirit. Uw mensen gaan als de beste maatjes weer aan wal.

Onze schepen hebben ligplaatsen in zowel de haven van Muiden als van Amsterdam IJburg. Uw vergaderlocatie ligt hiermee op goed bereikbare plaatsen middenin de Randstad. Op loopafstand van de schepen treft u voldoende parkeerplaatsen aan.

   Uw vergadering kan aan boord plaatsvinden terwijl het schip in de haven blijft liggen, maar we kunnen voor uw bijeenkomst ook het ruime sop kiezen. Als iedereen aanwezig is verlaten we de haven en zoeken we een mooie ankerplaats voor de kust waar u in alle rust kunt vergaderen.

Onze tjalkjachten De Egelantier en De Rederijker behoren tot de absolute top van de zeilende vergaderlocaties. De schepen zijn speciaal ontwikkeld voor dit specifieke doel. Benedendeks is er verrassend veel ruimte voor uw vergadering of bedrijfspresentatie. Audiovisuele middelen en een beamer staan al voor u klaar. Het aanwezige meubilair is deels verplaatsbaar, dus u kunt zelf de gewenste opstelling kiezen.  

   Tijdens uw bijeenkomst wordt er door onze crew gezorgd voor koffie/thee, frisdrankjes en kleine versnaperingen. Rond het middaguur verzorgen we een heerlijke lunch en na uw vergadering kunt u aan de gezellige scheepsbar terecht voor een drankje en een hapje.

Een vergaderbreak heeft u binnen handbereik. Wanneer het tijd is om even een frisse neus te halen zetten we samen de zeilen en kunt u even uitwaaien. Daarna is iedereen gegarandeerd weer helemaal fris en bij de les.

Neem gerust eens contact met ons op en vraag naar mogelijkheden voor uw vergadering aan boord van één van onze schepen. Wij doen u graag een passend voorstel.

vergaderlocatie-schip

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.