Vergaderen Boot

Effectief vergaderen in ongedwongen ambiance

Moet er ergens "een klap" op worden gegeven? Heeft u behoefte aan nieuwe en verfrissende ideeën? Zijn er kwesties die nu maar eens in alle rust moeten worden uitgepraat? Of wilt u het reguliere overleg met uw team combineren met een teambuilding activiteit ... Verlaat de kantoortuin en scheep in bij de Muider Compagnie. Het kan allemaal aan boord van onze schepen. Vergaderlocaties bij uitstek !

Vergaderruimte en faciliteiten

Vergaderen op een bootUw verrassend grote, lichte en sfeervolle vergaderruimte bevindt zich benedendeks. Het meubilair kan in verschillende opstellingen worden geplaatst. Aan boord van de Egelantier en Rederijker kunt u gebruik maken van een beamer, een scherm, flipovers en een geluidsinstallatie. Wifi is op aanvraag beschikbaar. Aan boord van De Egelantier bevindt zich een grote vergadertafel, geschikt voor maximaal 12 personen. De Egelantier is bij uitstek geschikt voor een besloten overleg. Tjalk De Rederijker biedt plaats aan grotere gezelschappen. Afhankelijk van uw programma kunt u aan boord van deze luxe tjalk terecht voor een presentatie of overleg met ca. 45 personen.

Vergaderen op een bootEten en drinken

Tijdens uw vergadering wordt u door uw gastvrouw onbeperkt voorzien van koffie/thee, overige drankjes en kleine versnaperingen zoals koekjes/chocolaatjes, mints en handfruit. Natuurlijk zorgen wij desgewenst voor een heerlijke lunch. Wilt u uw bijeenkomst in alle vroegte starten met een stevig ontbijt? Afsluiten met een drankje, hapje of diner? Aan boord van de schepen van de Muider Compagnie zal de verzorging aan boord een vruchtbaar overleg in elk geval niet in de weg staan. De kwaliteit van onze catering is uitstekend te noemen !

Vergaderen op een bootTake a Break

Kiest u voor een zeilschip als locatie voor uw bijeenkomst, dan heeft u een verrassende vergaderbreak binnen handbereik. Voor een korte en verfrissende pauze kunt u natuurlijk lekker uitwaaien aan dek. We kunnen ook even de zeilen zetten en een uurtje fysiek aan de slag gaan. Is zo'n break gewenst, dan kunt u dat ter plaatse met de bemanning communiceren. Een beetje wind doet wonderen. Na een korte zeiltocht is iedereen weer fris en helemaal bij de les. Wilt u uw gezelschap echt even wakker maken en de boel opschudden? Dan laten we een RIB langszij komen. 

Zoals u hierboven al heeft kunnen zien zijn er legio mogelijkheden. Het programma voor uw vergadering stellen wij graag in goed overleg met u samen. Geïnteresseerd in een voorstel voor een meeting aan boord van onze schepen? Neem gerust eens contact op. 

 

vergaderlocatie-schip

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.