Vergaderen Boot

Effectief vergaderen in ongedwongen ambiance

Moet er ergens "een klap" op worden gegeven? Heeft u behoefte aan nieuwe en verfrissende ideeën? Zijn er kwesties die nu maar eens in alle rust moeten worden uitgepraat? Of wilt u het reguliere overleg met uw team combineren met een teambuilding activiteit ... Verlaat de kantoortuin en scheep in bij de Muider Compagnie. Het kan allemaal aan boord van onze schepen. Vergaderlocaties bij uitstek !

Vergaderruimte en faciliteiten

Uw verrassend grote, lichte en sfeervolle vergaderruimte bevindt zich benedendeks. Het meubilair kan in verschillende opstellingen worden geplaatst. Aan boord van de Egelantier en Rederijker kunt u gebruik maken van een beamer, een scherm, flipovers en een geluidsinstallatie. Wifi is op aanvraag beschikbaar. Tijdens uw vergadering wordt u door uw gastvrouw onbeperkt voorzien van koffie/thee, overige drankjes en kleine versnaperingen zoals koekjes/chocolaatjes, mints en handfruit. Natuurlijk zorgen wij desgewenst voor een heerlijke lunch. Wilt u uw bijeenkomst in alle vroegte starten met een stevig ontbijt? Afsluiten met een drankje, hapje of diner? Aan boord van de schepen van de Muider Compagnie zal de locatie en verzorging aan boord een vruchtbaar overleg in elk geval niet in de weg staan. 

"Door de volkomen andere sfeer aan boord kwamen we veel eerder dan normaal tot concrete resultaten. Verbazingwekkend wat dat met je doet."  Gerrit Verkerk  Account Manager ABN Amro 

“De combinatie van een efficiënte meeting in de ochtend en zeiltocht in de middag was perfect. Goed voor de teamspirit en professioneel. Met name onze buitenlandse gasten vonden het geweldig.” Event Manager DVBA

Vergaderen op een zeilschip - verrassende extra mogelijkheden

Onze schepen hebben de havens van Muiden en Amsterdam IJburg als thuishaven. Beide havens liggen middenin de Randstad, zijn goed bereikbaar en beschikken over voldoende parkeerplaatsen. Voor uw bijeenkomst kunnen we in de haven blijven liggen, zodat ook laatkomers kunnen aanschuiven. Zoekt u liever de rust op, dan varen we de haven uit wanneer iedereen aanwezig is en zoeken we een mooie ankerplaats. Eventuele laatkomers laten we "invliegen" door onze sloep.

Voor een korte en verfrissende break kunt u tijdens uw vergaderpauze aan dek vertoeven. We kunnen ook even de zeilen zetten en een uurtje fysiek aan de slag gaan. Is zo'n break gewenst, dan kunt u dat ter plaatse met de bemanning communiceren. Een beetje wind doet wonderen. Na een korte zeiltocht is iedereen weer fris en helemaal bij de les. Wilt u uw gezelschap echt even wakker maken en de boel opschudden? Dan laten we een RIB langszij komen. Een vergaderbreak ligt dus binnen handbereik.

Zoals u hierboven al heeft kunnen zien zijn er legio mogelijkheden. Het programma voor uw vergadering stellen wij graag in goed overleg met u samen. Gedesinteresseerd in een voorstel voor een meeting aan boord van onze schepen? Neem gerust eens contact op. 

vergaderlocatie-schip

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com