Vergaderlocatie op een Zeilschip

Herkent u dit? U heeft binnenkort een belangrijke vergadering of bedrijfspresentatie. Maar uw kantoor heeft nu niet direct de ambiance die u zoekt. U zoekt een vergaderlocatie met rust, een vergaderlocatie waar alle genodigden nog lang aan terug zullen denken. Heeft u er wel eens aan gedacht om een traditioneel zeilschip als vergaderlocatie te nemen? Hiermee kunt u het vergaderen afwisselen met een heerlijke zeiltocht.

Neem een van de schepen van De Muider Compagnie als vergaderlocatie, en uw overleg zal beslist vruchtbaar zijn. Even uitwaaien op het dek doet wonderen bij het nemen van moeilijke beslissingen tijdens uw vergadering. Geen ellenlange bijeenkomsten meer maar gewoon een succesvol overleg waarbij knopen worden doorgehakt. Dat is toch de wens van iedere manager? Met vergaderen en zeilen kunt u deze wens absoluut verwezenlijken! Onze schepen zijn zeer centraal gelegen in de mooie haven van Muiden of IJburg. Faciliteiten om een perfecte bedrijfspresentatie te geven als beamer en WIFI zijn vanzelfsprekend op al onze schepen aanwezig. Wij zijn helemaal ingespeeld op de zakelijke markt. De kwaliteit van onze schepen alsmede de het niveau van onze catering is daarom ook van absolute topklasse.

Vergaderlocatie Schip

Vergaderen en zeilen bij De Muider Compagnie 

Effectief en inspirerend vergaderen doet u aan boord van één van de schepen van de Muider Compagnie. Door de comfortabele inrichting en sfeervolle ambiance kunt u bij ons aan boord terecht voor een vruchtbaar overleg. U bent van alle vergadergemakken voorzien en een vergaderbreak heeft u binnen handbereik.

Vergaderen Boot

Effectief vergaderen in ongedwongen ambiance

Moet er ergens "een klap" op worden gegeven? Heeft u behoefte aan nieuwe en verfrissende ideeën? Zijn er kwesties die nu maar eens in alle rust moeten worden uitgepraat? Of wilt u het reguliere overleg met uw team combineren met een teambuilding activiteit ... Verlaat de kantoortuin en scheep in bij de Muider Compagnie. Het kan allemaal aan boord van onze schepen. Vergaderlocaties bij uitstek !

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.