Zeilregatta Pampus

Voor groepen vanaf 40 personen organiseren wij zeilwedstrijden met onze zeilschepen De Rederijker en De Egelantier vanuit Muiden en Amsterdam. De beide tjalken zijn aan elkaar gewaagd ! Maar zijn de teams dat ook? We kunnen het wedstrijdveld eventueel uitbreiden met meerdere schepen, dus ook voor groepen tot wel 500 personen kunnen we een actief teambuilding programma aanbieden. Tijdens de zeilregatta "De Ronde van Pampus" houden we de baan klein, zodat de wederzijdse verrichtingen van de schepen door alle deelnemers goed te volgen zijn. 

Omdat we de wedstrijdbaan klein houden (we kunnen meerdere rondes zeilen) zijn veel manoeuvres noodzakelijk. Iedereen kan actief bezig zijn en wordt ingewijd in de wereld van het wedstrijdzeilen. Zeilervaring is niet nodig, de schippers en maten leggen u tijdens het oefenrondje graag alles uit. 

Een "Ronde van Pampus" kunnen we zeilen tijdens een middagprogramma, maar het programma is natuurlijk uit te breiden met lunch en/of diner aan boord of op een locatie aan de wal.  De prijs voor dit teambuilding programma is afhankelijk van een aantal factoren zoals het aantal deelnemers, de duur van het programma en de gewenste catering. Benieuwd naar mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje of personeelsdag? Neem gerust eens contact met ons op. Het programma voor uw "Ronde van Pampus" stellen wij graag in goed overleg met u samen.

   

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com