Wedstrijdzeilen Muider Compagnie

Racejachten met hospitalityschip

Samen met onze partner Sailing Business Events hebben wij een zeilprogramma ontwikkeld waarbij spectaculair wedstrijdzeilen aan boord van snelle IMX40 racers wordt gecombineerd met rustiger momenten aan boord van onze Rederijker. Dit programma is uitermate geschikt voor uw relatiedag. Nodig uw relaties uit voor een onvergetelijke dag op het water die ze niet snel zullen vergeten en zet uw bedrijf weer een stevig op de kaart.

Gezamenlijke ontvangst, afvaart en wedstrijdbriefing

U wordt in de haven aan boord van De Rederijker ontvangen met koffie/thee en iets lekkers, waarna we uitvaren. De Rederijker zoekt een mooie ankerplaats. Tijdens de afvaart krijgt u uitleg over het wedstrijdzeilen met racejachten. We delen uw gezelschap op in teams van maximaal 10 personen.

Wedstrijdzeilen, lunchen en bijpraten

De beide IMX40 racers "Appel" en "Peer" komen langszij en de eerste 2 teams stappen aan boord. Na een korte oefenronde zeilen zij de eerste wedstrijd. De teams aan boord van de Rederijker kunnen onder het genot van een lekkere lunch de wedstrijd goed volgen en praten ondertussen even bij.

Wissels en procedures

Na het zeilen van de eerste wedstrijd komen de racers terug naar de Rederijker en wisselen we de teams. Ook voor de teams die van de jachten komen staat er natuurlijk een heerlijke lunch klaar. De wedstrijden worden gevaren volgens de officiële procedures. Er vaart een jurybootje mee. Het aantal wedstrijden dat kan worden gevaren is afhankelijk van weer en wind en van de duur van uw verblijf aan boord.

Borrel en prijsuitreiking

Na het varen van de laatste wedstrijd komen alle teams terug aan boord van de Rederijker, waar een welverdiend hapje en drankje klaar staat. De wedstrijdleiding maakt het winnende team bekend, dat natuurlijk wordt gehuldigd.

Barbecuefestijn

Aan boord van de Rederijker maakt de bemanning een heerlijke barbecue in orde. We kunnen de barbecue in de haven serveren maar ook nog even lekker op het water blijven.

Onvergetelijke relatiedag

Zeilen aan boord van de racejachten is een spectaculaire en onvergetelijke belevenis die voor iedereen binnen bereik ligt. Onder leiding van de professionele schippers van Sailing Business Events kunnen ook mensen zonder enige zeilervaring deelnemen aan dit programma.

Omdat in dit programma momenten van rust zijn ingelast aan boord van de Rederijker heeft u alle gelegenheid om met uw relaties bij te praten. Het is zelfs mogelijk om presentaties te verzorgen. Met dit programma zet u uw bedrijf bij uw relaties absoluut weer op de kaart.

Voor een uitgewerkt programmavoorstel met kostenoverzicht nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij maken voor een relatiedag graag een voorstel op maat, zodat deze dag geheel in het kader van uw bedrijf en uw visie staat.

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.