Teambuilding zeilen

Zeilen is misschien wel de meest optimale teambuilding activiteit. Je hebt elkaar nodig om een zeilschip onder zeil te brengen, te houden en af te koersen op het punt waar je naartoe wilt. Samenwerking is een "must". Een zeiltocht aan boord van één van onze prachtige tjalken De Rederijker en De Egelantier is een uitstekende teambuilding activiteit. Zetten we beide tjalken in voor uw teambuilding programma, dan voegen we natuurlijk een wedstrijdelement toe. Kleine teams kunnen zich uitleven aan boord van de IMX-40 racers "Appel" en "Peer". Heeft uw team een "boost" nodig voordat de handen uit de mouwen gaan, dan hebben we een bijzondere workshop voor u.

Zeilregatta Pampus

Voor groepen vanaf 40 personen organiseren wij zeilwedstrijden met onze zeilschepen De Rederijker en De Egelantier vanuit Muiden en Amsterdam. De beide tjalken zijn aan elkaar gewaagd ! Maar zijn de teams dat ook? We kunnen het wedstrijdveld eventueel uitbreiden met meerdere schepen, dus ook voor groepen tot wel 500 personen kunnen we een actief teambuilding programma aanbieden. Tijdens de zeilregatta "De Ronde van Pampus" houden we de baan klein, zodat de wederzijdse verrichtingen van de schepen door alle deelnemers goed te volgen zijn. 

Wedstrijdzeilen Muider Compagnie

Racejachten met hospitalityschip

Samen met onze partner Sailing Business Events hebben wij een zeilprogramma ontwikkeld waarbij spectaculair wedstrijdzeilen aan boord van snelle IMX40 racers wordt gecombineerd met rustiger momenten aan boord van onze Rederijker. Dit programma is uitermate geschikt voor uw relatiedag. Nodig uw relaties uit voor een onvergetelijke dag op het water die ze niet snel zullen vergeten en zet uw bedrijf weer een stevig op de kaart.

Teambuilding Zeilen

Aan boord van de schepen van de Muider Compagnie komt de samenwerking binnen uw team gegarandeerd op een hoger niveau. Onder toeziend oog van onze professionele bemanning brengt en houdt u samen het schip onder zeil. De taken aan dek worden onderling verdeeld en bij het uitvoeren van manoeuvres als een overstag of een gijp is samenwerking een vereiste.  En als het allemaal lukt, ervaart uw team vanzelf hoe leuk een goede samenwerking kan zijn.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.