Golf Zeilen

Golf Zeil Arrangement

In samenwerking met de Golfbaan Naarderbos verzorgt De Muider Compagnie dit swingende Golf-Zeil Arrangement. In de ochtenduren gaat u met uw gasten golfen bij de Golfbaan die, bijzonder fraai, aan de oever van het IJsselmeer gelegen is. Afhankelijk van het niveau wordt er een golflinic(beginners) dan wel een wedstrijdje (ibv golfvaardigheidsbewijs) georganiseerd. Na de lunch vertrekt uw groep richting schip( eigen vervoer) in Muiden. 

In de middag gaat u zeilen onder het genot van een hapje en drankje. Gezamenlijk zetten we de zeilen van de uitgebreide tuigage van onze twee-mast Tjalkjacht. Waren uw gasten borrel-aan-boordtijdens de Golfwedstrijd nog elkaars tegenstanders; Nu zijn ze schouder aan schouder aan het werk. In de Avonduren is er rust na een inspannende dag. Onderdeks wordt er een heerlijk buffet geserveerd. Afhankelijk van de weesromstandigheden eten we op het water of in de haven .Na het Buffet is uw heerlijke golf-zeildag ten einde 

Voorbeeldprogramma:

Dit programma dient ter ideevorming en is bedoeld voor beginnende golfers. In overleg wordt dit programma altijd, naar uw wensen en spelniveau, op maat gemaakt. Uiteraard bieden we ook mogelijkheden voor GVB-ers en handicappers. Een wedstrijd behoort ook tot de mogelijkheden

Verzamelen (9:30 uur) Uw gezelschap verzamelt op de Golfbaan Naarderbos. Onder het genot van koffie met appelgebak wordt u voorgesteld aan uw Pro die de clinic zal begeleiden.

zeilen-egelantier2Lunch (12:00 uur) Op de golfbaan wordt een heerlijke lunch geserveerd.

Vertekken richting Muiden (13:00 uur) Uw gezelschap vertrekt richting Muiden voor een Vaartocht op 1 van onze prachtige dagtochttjalken.

Inscheping aan boord (13:30 uur) De bemanning stelt zich aan u voor en geeft een korte uiteenzetting over de gang van zaken aan boord.Na de koffie is het tijd voor actie. Het schip verlaat de haven voor een zeiltocht over het Markermeer. Buitengaats wordt u bovendeks uitgenodigd om een handje te helpen bij het zetten van de zeilen. De route overleg u met de schipper en is afhankelijk van weer en wind.

familie-zeilen-egelantierVervolg zeiltocht (16:00 uur) We zeilen verder. Onderweg geniet u van een hapje en een drankje.

Buffet (18.00 uur) Een voortreffelijk buffet wordt geserveerd. Bij goede weersomstandig blijven we onder zeil of gaan we voor anker. Bij minder weer zoeken we de beschutting van de haven.

Einde van uw golf-zeilavontuur (20.00 uur)

•Dit arrangement is berekend voor groepen vanaf 50 personen. Grotere en kleinere groepen zijn mogelijk

•Prijs op aanvraag, vul daartoe vrijblijvend dit offerte formulier in (prijs afhankelijk van de invulling van uw dag)

•de prijs is excl. dranken

•In dit arrangement is een transfer tussen golfbaan en schip van 5 km. Er wordt rekening gehouden met eigen vervoer.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.