Relatiemarketing Zeilen

Uw relaties zijn belangrijk voor u. Het liefst zou u ze elke dag in watten leggen. Natuurlijk kan dit niet, maar ze af en toe laten merken hoe belangrijk u ze vindt kan wel! Bij de Muider Compagnie weten wij precies wat er nodig is om een relatiedag tot een spetterend succes te maken.

Het water is een plek bij uitstek om mensen nader tot elkaar te brengen. De wijde horizon verruimt de blik vanaf het moment dat je aan boord stapt. De dagelijkse beslommeringen blijven achter op de kant. Er zijn gezamenlijke activiteiten maar ook momenten van rust om elkaar beter te leren kennen en dan is er opeens ook meer begrip en waardering voor elkaar. Aan boord van de schepen van de Muider Compagnie heeft u talloze mogelijkheden voor een geslaagde relatiedag. Een zeiltocht maken met één van onze prachtige tjalken is op zich al een onvergetelijke gebeurtenis. Maar u kunt uw programma desgewenst uitbreiden met bijvoorbeeld een bezoek aan het bijzondere forteiland eiland Pampus, een spectaculaire RIB-vaart, live muziek aan boord of een inspirerende workshop. De keuze is aan u. Onze professionele crew heeft hospitality hoog in het vaandel en onze catering is huisgemaakt en van uitstekende kwaliteit. Het zal u en uw genodigden aan boord bij de Muider Compagnie aan niets ontbreken. Hieronder volgen een paar suggesties voor een geslaagd relatie evenement. Voor een programma op maat nodigen wij u van harte uit om eens contact met ons op te nemen.

relatie evenement

Het ultieme programma voor een geslaagde relatiedag  

Een relatiedag is bij uitstek het instrument om de banden met uw relaties weer eens aan te halen en op te frissen. Wilt u uw relaties een verrassende dag bezorgen en uw bedrijf of product eens goed bij ze op de kaart zetten, dan hebben wij voor u een programma samengesteld waarin alles en iedereen aan bod komt. In dit programma combineren we spannende momenten met ontspanning en is er voldoende gelegenheid om uw bedrijf of product te presenteren en uitgebreid te netwerken. Een dag aan boord van onze luxe tjalken in combinatie met de spanning en sensatie van het wedstrijdzeilen met de IMX-40 racers "Appel" en "Peer" zullen uw genodigden niet snel vergeten.

Netwerken

Een netwerkborrel of -bijeenkomst is een uitstekende gelegenheid om nieuwe contacten te maken, ideeën uit te wisselen en new business te ontdekken. Een dergelijke bijeenkomst slaagt het best in een informele en sfeervolle omgeving. De tjalken De Egelantier en De Rederijker lenen zich prima als locatie voor deze evenementen. De schepen kunnen voor uw netwerkbijeenkomst als locatie in de haven blijven liggen, maar we kunnen ook het water op, waarbij u samen de handen uit de mouwen kunt steken.

Sailevenementen

Het succes van Sail Amsterdam heeft vele havensteden geïnspireerd een soortgelijk evenement te organiseren. Dergelijke nautische evenementen kunnen variëren in schaal en grootte. Of nu de grote windjammers "acte de presence" geven of het nautische evenement met kleinere schepen opgesierd wordt, onze schepen De Egelantier, De Rederijker en het Statenjacht De Utrecht zijn altijd een welkome gast. Deze sailevenementen zijn bij uitstek geschikt als platform voor uw relatie-marketing activiteiten. Biedt uw klanten eens iets anders aan en scheep in aan boord van onze schepen. Sailevenementen bieden u altijd het vrolijke decor voor ontspannen contacten met uw relaties, klanten en andere zakenpartners. De Muider Compagnie biedt u tijdens deze evenementen exclusieve arrangementen aan. 

Wijnproeven Zeilen

Huur een schip voor incentive of relatiemarketing!  

Franse wijnen en lekkernijen. Deze aantrekkelijke combinatie kunt u ervaren op de schepen van de Muider Compagnie. Na een heerlijk zeiltocht over het Markermeer keren wij terug in de haven waar een verrassende proeverij zal worden gehouden met lekkere hapjes en exclusieve wijnen. Dit arrangement is bij uitstek geschikt voor relatiemarketing of incentives.

Golf Zeilen

Golf Zeil Arrangement

In samenwerking met de Golfbaan Naarderbos verzorgt De Muider Compagnie dit swingende Golf-Zeil Arrangement. In de ochtenduren gaat u met uw gasten golfen bij de Golfbaan die, bijzonder fraai, aan de oever van het IJsselmeer gelegen is. Afhankelijk van het niveau wordt er een golflinic(beginners) dan wel een wedstrijdje (ibv golfvaardigheidsbewijs) georganiseerd. Na de lunch vertrekt uw groep richting schip( eigen vervoer) in Muiden. 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.