Zeiltocht IJsselmeer

Stap samen met uw collega's aan boord van één van de prachtige tjalkjachten van de Muider Compagnie. Tijdens een zeiltocht over het IJsselmeer leert u elkaar eens op een heel andere manier kennen. De weidse horizon verruimt de blik en verfrist de geest. Er zijn tijdens een zeiltocht hectische momenten maar ook momenten van rust. Een zeiltocht op het IJsselmeer is de perfecte mix van spanning en ontspanning. Dus voor een personeelsuitje of bedrijfsuitje is een zeiltocht over het IJsselmeer een uitstekend programma.

 

De Muider Compagnie

De Muider Compagnie is een van de weinige rederijen die uitsluitend zeiltochten van topklasse organiseert. Wij zijn eigenaar van twee prachtige en comfortabele zeilschepen uit de sterrenklasse. Onze professionele bemanning en heeft hospitality hoog in het vaandel, waardoor u zich bij ons aan boord al snel thuis zult voelen. De catering wordt door ons zelf verzorgd, is dan ook kakelvers en voldoet natuurlijk aan onze hoge kwaliteitseisen.

 

De klanten van de Muider Compagnie

Bij De Muider Compagnie hebben wij door de jaren heen voor een keur aan gezelschappen succesvolle zeiltochten georganiseerd. Onder de referenties kunt u terugvinden hoe onze gasten hun verblijf aan boord ervaren hebben. 

De programma's voor onze zeiltochten stellen wij graag in goed overleg met onze klanten samen. Wilt u een voorstel voor een spetterend evenement ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Aan de hand van uw wensen stellen wij ook voor uw zeilevenement een programma samen voor een dag die u niet snel zult vergeten.  

zeilregatta-muider-compagnie   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.