Zeil Gouwzee

Volendam, Marken of Monnickendam 

Zeil vanuit de haven van Muiden of Amsterdam IJburg naar één van de beroemde IJsselmeerstadjes. De zeiltocht brengt u langs de vuurtoren van Marken en eenmaal aangekomen in de haven van het stadje dat we aandoen is er even tijd voor een wandeling over de gezellige kade of een rondleiding door een gids in klederdracht. Een mooi en dagvullend programma voor een personeelsuitje of zeiltocht met familie en vrienden

Het programma voor uw zeiltocht ziet er als volgt uit:

Om 10:00 uur scheept u in in de haven van Muiden of Amsterdam IJburg. U wordt ontvangen met koffie/thee en warm appelgebak met slagroom. Na een korte uitleg over de gang van zaken aan boord verlaten we de haven en hijsen we de zeilen. We koersen af op de beroemde vuurtoren van Marken. Na het ronden van de vuurtoren serveren we een lekkere lunch, waarna we afmeren in de haven van Volendam, Marken of Monnickendam. U gaat een uurtje van boord voor een wandeling door het karakteristieke dorp (met gids of op eigen gelegenheid).

Als iedereen weer terug is aan boord verlaten we de haven en zetten we de zeilen weer. Tijdens de terugtocht naar de haven van afvaart is de gezellige scheepsbar natuurlijk geopend en komt uw gastvrouw geregeld langs met een hapje voor bij de borrel. Tegen het vallen van de avond, zo rond 18:00 uur, komen we weer aan in de haven van afvaart, waar u uitgewaaid van boord stapt. 

 

 

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.