Wilt u eens wat volstrekt anders met collega’s, zakenrelaties of branchegenoten? Scheep dan in bij de Muider Compagnie en ga Zeilen en Loungen. Maak deel uit van de eersts zeilende loungeclub van het IJsselmeer! Onze schepen zijn zeer geschikt voor een dergelijk, kleinschalig, lounge feest. Sailing en Grooving! Future Groove Express (FGE) heeft jarenlang opgetreden met saxofonist Hans Dulfer en zette met hem menig studentenfeest, jazzfestival, bruiloftfeest, bedrijfsevenement of ander feest volledig op de kop.

Later is het artiesten netwerk van Future Groove Express verbreedt met meerdere artiesten op zoals saxofonist Kees ten Dam (Borsato band) en Saxsymbol en op aanvraag zelfs Candy Dulfer. Overige soorten instrumenten zoals trompet/flugelhoorn, zangeressen, percussionisten, violistes etc zijn ook op aanvraag te combineren met een liveset van pianist DJ Jazzy D. De muziekstijl varieert van sferische downtempo lounge tot dance classics tot upliftting soulfull housemuziek.

20.00 Warm welkom aan boord. Stoelen en tafels eruit. De swingende klanken van de Future Groove Express klinken zachtjes op de achtergrond. Aan de loopplank serveren wij een welkomstdrankje. Snel gaan de trossen los.

20.30 De haven wordt verlaten. De zeilen worden gehesen. De muziek zwelt aan…Het feest kan beginnen

22.00 De oesterman met champagne completeren het feest.

24.00 Weer terug in de haven. Het was kort maar krachtig. De avond is voorbij gevlogen.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com