Personeelsdag - kom zeilen bij de Muider Compagnie

Op zoek naar een personeelsuitje waar iedereen plezier aan zal beleven? Zeil mee met de Muider Compagnie aan boord van onze prachtige tjalken de Egelantier en de Rederijker. De Muider Compagnie combineert ontspannen samenzijn met actie en teambuilding. Onze professionele bemanning heeft hospitality hoog in het vaandel. Zo voelen u en uw collega's zich al snel helemaal thuis aan boord. Of u nu actief deelneemt aan het zeilen of onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk gaat relaxen; na een dag op het water met de Muider Compagnie voelen u en uw collega's zich weer als herboren.

Op de website geven wij u een aantal voorbeelden van programma's voor uw personeelsdag. Heeft u zelf ideeën over de invulling van uw personeelsuitje, dan nemen wij die graag mee wanneer wij het programma voor uw personeelsdag samenstellen. Aarzel daarom niet om contact op te nemen. Vertel ons uw wensen of vraag naar de mogelijkheden.

Zeilen Pampus Muiden

Zeilen - Pampus - Muiderslot

Speciaal voor wat grotere groepen heeft De Muider Compagnie een programma samengesteld waarbij u in één dag kunt genieten van alles dat Muiden zo bijzonder maakt. U brengt een bezoek aan het Muiderslot en aan het bijzondere forteiland Pampus. Maar ook hijst u samen de zeilen van één van onze prachtige tjalken en maakt een zeiltocht over het IJsselmeer. Dit programma, dat wij "Rondje Historisch Muiden" hebben gedoopt, is mogelijk voor gezelschappen tot 120 personen, van dinsdag t/m donderdag in de periode 1 mei tot en met 30 september.

Zeilen Amsterdam

Zeil met ons weg van de drukte van de stad naar de rust van het grote water. De prachtige tjalkjachten van de Muider Compagnie hebben een vaste ligplaats in de haven van Amsterdam IJburg, waar vandaan we direct het IJsselmeer op kunnen varen. Inschepen is ook mogelijk achter het Centraal Staton of bij het PTA gebouw. 

Zeiltocht IJsselmeer

Stap samen met uw collega's aan boord van één van de prachtige tjalkjachten van de Muider Compagnie. Tijdens een zeiltocht over het IJsselmeer leert u elkaar eens op een heel andere manier kennen. De weidse horizon verruimt de blik en verfrist de geest. Er zijn tijdens een zeiltocht hectische momenten maar ook momenten van rust. Een zeiltocht op het IJsselmeer is de perfecte mix van spanning en ontspanning. Dus voor een personeelsuitje of bedrijfsuitje is een zeiltocht over het IJsselmeer een uitstekend programma.

Zeil Gouwzee

Volendam, Marken of Monnickendam 

Zeil vanuit de haven van Muiden of Amsterdam IJburg naar één van de beroemde IJsselmeerstadjes. De zeiltocht brengt u langs de vuurtoren van Marken en eenmaal aangekomen in de haven van het stadje dat we aandoen is er even tijd voor een wandeling over de gezellige kade of een rondleiding door een gids in klederdracht. Een mooi en dagvullend programma voor een personeelsuitje of zeiltocht met familie en vrienden

Personeelsuitje Zeilen.

Zeil mee met uw relaties of collega's!       

Zoekt u een actief personeelsuitje? Of wilt u misschien eens iets anders doen met uw collega's en zoekt u een uniek personeelsuitje? De Muider Compagnie combineert ontspannen samenzijn met actie in bedrijfsuitjes op een traditioneel zeilschip.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439