RIB Varen

Achtbaan op het water

Het maken van een vaartochtje aan boord van een RIB is een spectaculaire belevenis. De RIB's (Rigid Inflatable Boats) scheren met een snelheid van 80 kilometer per uur over het water. En dat gaat hard !!!

RIB-varen kan altijd

Tijdens de zeiltochten aan boord van de schepen van de Muider Compagnie zijn er verschillende goede momenten voor het inlassen van een RIB-vaart. Gebruikt u de maaltijd bij ons aan boord, dan zoeken wij rond etenstijd een mooie ankerplaats. Dat is een mooi moment om een RIB langszij te laten komen die een uurtje tot uw beschikking staat voor het maken van korte tochtjes. De RIB neemt per vaart maximaal 12 personen mee en komt na een kwartiertje "stuiteren" terug naar uw zeilschip om nieuwe belangstellenden op te halen. En natuurlijk komt de RIB tijdens het maken van de korte tochtjes regelmatig erg dicht in de buurt van onze ankerplaats om de mensen aan boord van het zeilschip even te "groeten" 

RIB-varen - volkomen veilig

De RIB's die wij inzetten tijdens onze evenementen worden bestuurd door professionele captains. Voor alle opvarenden (maximaal 12 tegelijk) zijn zwemvesten (verplicht) en waterdichte pakken (indien noodzakelijk) aanwezig. Is het buiten koud, dan nemen de captains ook skibrillen, mutsen en handschoenen voor u mee. Hoewel het er allemaal erg heftig uit ziet, is het maken van een RIB-tochtje voor bijna iedereen toegankelijk. Alleen wanneer u rug- of nekklachten heeft kunt u een RIB-tochtje beter even overslaan. Bent u zwanger, dan kunt u ook beter even wachten met het maken van zo'n spectaculaire vaart.

 

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.