Aanvullingen op uw zeilavontuur

Alhoewel u zich tijdens uw verblijf aan boord geen moment zult vervelen, kunnen wij ons voorstellen dat u tijdens, voor uw na uw zeiltocht ook nog even wat anders wilt zien of doen. Er zijn legio mogelijkheden voor uitbreiding of aanvulling van uw programma. Graag overleggen wij met u welke activiteit het best past bij uw gezelschap, uw programmawensen en uw budget. Een greep uit de mogelijkheden:

Muiderslot. Start uw programma met een bezoek aan het Muiderslot en stap daarna aan de steiger van het Slot aan boord van onze schepen.

Pampus. Onderbreek uw verblijf op het water met een bezoek aan het bijzondere Forteiland Pampus, onderdeel van de Stelling van Amsterdam. U kunt op eigen gelegenheid door de gangen van het fort en over het eiland dwalen, maar desgewenst reserveren wij voor u een gids die u alles kan vertellen over dit bijzondere eiland.

IJsselmeerstadje. Neem even pauze in een haventje aan de Gouwzee (Volendam, Marken of Monnickendam). Een uurtje wandelen is op zich al leuk genoeg, maar een wandeling onder leiding van een gids behoort ook tot de mogelijkheden. Laat in Volendam een foto maken in kostuum; een hilarisch moment dat een leuke herinnering oplevert aan uw evenement.

Oostvaardersplassen. Las een pauze in op de Oostvaardersplassen. Om op de Oostvaardersplassen te komen moeten we schutten bij de Zuidersluis. Het sluisje heeft een verval van ruim 5 meter! Achter de sluis kunt u een uurtje van boord voor een picknick, een spel of een wandeling.

Fietsen en zeilen. Start uw dag met een prachtige fietstocht van bijvoorbeeld Volendam naar Muiden (of andersom) langs de IJsselmeerdijk. Rond lunchtijd wordt u bij ons aan boord ontvangen met een heerlijke lunch en zeilen we terug naar de plaats van vertrek. 

RIB-varen. Terwijl onze gastvrouwen de avondmaaltijd voorbereiden komt er een RIB langszij. De RIB staat een uurtje tot uw beschikking voor het maken van spectaculaire vaartochtjes over het water. 

Muziek aan boord. We nemen accordeonist Jaap Somsen mee aan boord. Hij zorgt voor muzikale begeleiding van uw zeiltocht, maar vertelt u ook waarom liedjes als "De Klok van Arnemuiden" en "Ketelbinkie" in ieders geheugen gegrift staan. Wat is het geheim van een zeemanslied? Componeer uw eigen zeemanslied en breng dat tijdens het borreluurtje ten gehore. Jaap maakt opnames en u krijgt een CD mee naar huis, die u naar believen kunt kopieren en uitdelen.

Bovenstaande voorbeelden zijn een greep uit de vele mogelijkheden. Zoekt u aanvullend entertainment op uw zeiltocht? Maak gebruik van onze expertise en de betrouwbare contacten die wij de afgelopen 20 jaar hebben gelegd. Aan de hand van uw wensen informeren wij graag verder. 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.