Nevenactiviteiten & Muziek

Op zich is een zeilevenement al een feest maar wilt u uw evenement toch nog wat extra kleur geven dan bieden wij u tal van nevenactiviteiten en muziek mogelijkheden aan naast vergaderen, zeilen en feesten.

Zo is natuurlijk altijd heel leuk om het traditionele zeilen te versterken met een accordeonist, band of DJ.
Daarnaast zijn ook diverse locaties het bezoeken meer dan waard. Te denken valt aan het Muiderslot, Pampus, Volendam, het scheepvaartmuseum en vele andere mogelijkheden. Ook zijn er mogelijkheden zoals ribvaren en zeilen op racejachten.

Neem een kijkje in onze lijsten er zit vast iets voor u bij.

RIB Varen

Achtbaan op het water

Het maken van een vaartochtje aan boord van een RIB is een spectaculaire belevenis. De RIB's (Rigid Inflatable Boats) scheren met een snelheid van 80 kilometer per uur over het water. En dat gaat hard !!!

Live Muziek

Luisteren of meedoen

Aan boord van onze schepen is een muziekinstallatie aanwezig. Maar wanneer u uw evenement muzikaal wilt laten opluisteren met live muziek, dan kunnen wij u een aantal muzikanten aanbevelen. Of het nu gaat om een scheepsmuzikant, een jazz band, een (mobiele) DJ, een zanger/gitarist of zingende bediening; ook op muzikaal gebied is de Muider Compagnie van alle markten thuis. 

Aanvullingen op uw zeilavontuur

Alhoewel u zich tijdens uw verblijf aan boord geen moment zult vervelen, kunnen wij ons voorstellen dat u tijdens, voor uw na uw zeiltocht ook nog even wat anders wilt zien of doen. Er zijn legio mogelijkheden voor uitbreiding of aanvulling van uw programma. Graag overleggen wij met u welke activiteit het best past bij uw gezelschap, uw programmawensen en uw budget. Een greep uit de mogelijkheden:

Zingende Bediening

Maak u "Dagje uit" compleet met het swingend entertainment van onze zingende gastvrouw Marcella Heukels.

Marcella is lid van het trio BB Bootleg. Deze dames nemen u graag mee op reis om de sfeer van de jaren '30 en '40 te herleven. Door een brug te slaan tussen hedendaagse beats en meerstemmige samenzang, mogen zij met recht de Ändrews sisters met ballen!

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.