Netwerken

Een netwerkborrel of -bijeenkomst is een uitstekende gelegenheid om nieuwe contacten te maken, ideeën uit te wisselen en new business te ontdekken. Een dergelijke bijeenkomst slaagt het best in een informele en sfeervolle omgeving. De tjalken De Egelantier en De Rederijker lenen zich prima als locatie voor deze evenementen. De schepen kunnen voor uw netwerkbijeenkomst als locatie in de haven blijven liggen, maar we kunnen ook het water op, waarbij u samen de handen uit de mouwen kunt steken.

 

Zeilend netwerken - samen ondernemen

Zoekt u nieuwe contacten en mogelijkheden voor samenwerking, dan kunt u alvast beginnen wanneer u tijdens uw netwerkbijeenkomst met uw genodigden aan boord stapt van een van de schepen van de Muider Compagnie. Wanneer iedereen aanwezig is varen we de haven uit en vragen we u om een handje te komen helpen bij het zetten van de zeilen. Op aanwijzingen van uw schipper zeilt u zelf het schip. Tijdens zo'n gezamenlijke activiteit zijn contacten snel gelegd. Niet iedereen is continue nodig aan dek. Er is meer dan genoeg tijd en ruimte om van de elementen te genieten en even uitgebreid kennis te maken met elkaar. Voor de "innerlijke mens" wordt aan boord van onze schepen goed gezorgd. De gezellige scheepsbar is natuurlijk geopend en uit de kombuis komen de heerlijkste hapjes. Ontbijten, lunchen, borrelen of dineren; het kan allemaal aan boord van de schepen van de Muider Compagnie.

Netwerken - locatie zeilschip

Als locatie voor uw netwerkbijeenkomst kunt u ook gebruik maken van onze schepen terwijl ze in de haven blijven liggen. Ook tijdens de wintermaanden. Onze sfeervolle en comfortabele schepen zijn centraal verwarmd en van alle gemakken voorzien. Wanneer het schip aan de kade blijft, dan kunnen uw genodigden natuurlijk vrij in- en uitlopen. Onze schepen liggen in de wintermaanden in de haven van Muiden. Deze haven is via de vernieuwde A1 goed bereikbaar en er is op loopafstand voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. 

Ochtend-, middag- of avondprogramma

Uw netwerkbijeenkomst kan wat ons betreft op alle mogelijke momenten plaatsvinden. Ontbijten, lunchen, borrelen of dineren aan boord van de schepen van de Muider Compagnie ... het kan allemaal. Zowel op het water als in de haven.

Benieuwd naar een voorstel voor een inspirerende netwerk bijeenkomst? Neem gerust eens contact met ons op.

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.