Vlaggetjesdag Muiden

Vlaggetjesdag Muiden 2019 vindt plaats op maandag 22 april. De Muider Compagnie heeft een verrassing voor u in petto in de vorm van een totaal vernieuwde Egelantier. U bent van harte welkom aan boord. Onze Egelantier is te vinden aan de Herengracht t/o huisnummer 38 (tussen de Groote Zeesluizen en het Muiderslot).

Tjalk De Egelantier houdt Open Huis

Nieuw concept - luxe zeilschip, besloten vergaderlocatie, bijzondere woning

Zeilen zoals vanouds, met de schipper en zijn vrouw. Zeilen anno nu. Traditioneel,  maar wel voorzien van alle hedendaagse gemakken. Maak kennis met Menno, Julia en hun bijzondere (sfeervolle) schip.

In de winter van 2017/2018 hebben wij, Menno Hoekstra en Julia Last, eigenaren van de beide schepen van de Muider Compagnie, besloten om aan boord van tjalk De Egelantier te gaan wonen. Wij wilden deze prachtige traditionele tjalk daarnaast ook nog kunnen blijven aanbieden voor het maken van zeiltochten. Om het schip daarvoor geschikt te maken was een complete metamorfose nodig. Bij deze grote verbouwing hebben we rekening gehouden met onze (hoge) eisen op het gebied van luxe, sfeer en comfort. Niet alleen voor ons als bewoners. Maar ook voor u wanneer u een zeiltocht met ons maakt of bij ons aan boord komt vergaderen. We hebben het schip met name geschikt gemaakt voor kleinere, intieme gezelschappen (maximaal 20-25 personen).

Op Vlaggetjesdag houden we “open huis”. Kom even gezellig langs. Natuurlijk staat er een hapje en een drankje voor u klaar. We zijn erg benieuwd naar uw reactie op dit bijzondere en geheel nieuwe concept.

 

Vlaggetjesdag Muiden                                                            Vlaggetjesdag Muiden

Vlaggetjesdag Muiden - van traditie naar lokaal nautisch evenement

Vlaggetjesdag in Muiden is allang niet meer een goede traditie. Inmiddels is deze dag uitgegroeid tot een spetterend nautisch evenement. De Muider Vloot presenteert zich aan het publiek. Daarnaast zijn ook talloze andere, bijzondere schepen uitgenodigd. Alle schepen zijn vrij toegankelijk. In de haven gonst het van allerlei activiteiten. Noteer Tweede Paasdag jaarlijks in uw agenda voor een verrassend dagje uit met familie en vrienden in Muiden.

Zeilen Muiden                   Zeilen Muiden

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.