Sail Amsterdam 2020

Ook tijdens Sail Amsterdam 2020 zal de Muider Compagnie weer 'acte de presence' geven met haar zeilschepen.  De Rederijker, de Egelantier zulen aanwezig zijn bij dit grootste, vrij toegankelijke, Sailevenement van Europa. Sinds 1975 is Sail Amsterdam uitgegroeid tot het grootste publieksevenement van ons land.

Ook in 2020 zullen er meer dan 60 talls-ships Sail Amsterdam aandoen. Tesamen met duizenden andere schepen worden ze door ons binnengehaald tijdens Sail-In van IJmuiden naar de IJhaven, Amsterdam. Onze schepen, De Egelantier en de Rederijker zullen ook tijdens SAIL Amsterdam 2020 formeel onderdeel van de Hollandse Vloot. Dat wil zeggen dat wij geaccrediteerd zijn om tijdens SAIL Amsterdam 2020 mee te varen en toegang hebben tot de afgesloten Oranjehaven (IJhaven). Dé plaats waar alle Tall Ships afgemeerd liggen.

Beleef SAIL Amsterdam 2020 zoals het hoort; vanaf het water! 

Sail Amsterdam is de laatste jaren enorm gegroeid en de versie in 2020 zal ongetwijfeld weer groter en spectaculaireder worden!. Naast schepen van het varend erfgoed en de windjammers bevinden zich duizenden bootjes in de IJhaven en op het IJ. U zult getuige zijnvan een heerlijk, potje nautisch, vrij worstelen. Ook op het land zullen vele culturele organisaties meedoen. 

De Egelantier en de Rederijker zullen ongetwijfeld weer gekwalificeerd zijn onder de "luxe traditionele zeilschepen". 

Voorbeeldprogramma's (zoals uitgevoerd in 2015)

SAIL-In, 

sail-amsterdam3Rond 8.30 worden de gasten verwacht in het Westelijk havengebied van Amsterdam. Aldaar zijn gereserveerde parkeerplaatsen beschikbaar(per twee personen één parkeerplaats). Het gezelschap verzamelt in een van onze speciale ontvangstterminals. Pas wanneer het gezelschap compleet is zal er worden ingescheept. Omstreeks 9.00 uur gaan de trossen los en zet het schip koers richting IJmuiden. Rond 11.00 uur begint de SAIL-In. Vanuit de sluizen van IJmuiden varen de Tall Ships richting Amsterdam begeleid door een armada van schepen. Het schip vaart met het gezelschap mee in de fantastische “Sail In Parade”. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden. Aan het eind van de middag zet het schip weer koers richting haven en rond 15.00 uur meert het schip af aan de kade in het Westelijk havengebied. Dit arrangement is geheel inclusief catering. Tevens is een drankenarrangement (Hollandse bar) inbegrepen. 

Middagarrangement, 

sail-amsterdamRond 11.30 worden de gasten verwacht in het Westelijk havengebied van Amsterdam. Het gezelschap verzamelt in een van onze speciale ontvangstterminals. Pas wanneer het gezelschap compleet is zal er worden ingescheept. Omstreeks 12.00 uur gaan de trossen los en zet het schip koers richting het hart van het evenement SAIL Amsterdam. De Amsterdamse haven is met een overweldigende hoeveelheid schepen, diverse activiteiten en demonstraties het kloppende hart van SAIL. U bent, varend tussen de schitterende traditionele schepen en het varend erfgoed, deelgenoot van Europa’s grootste nautische festijn. Aan het eind van de middag zet het schip weer koers richting haven en rond 16.30 uur meert het schip af aan de kade in het Westelijk havengebied.  Dit arrangement is geheel inclusief catering. Tevens is een drankenarrangement (Hollandse bar) inbegrepen. 

Avondarrangement, 

sail-de-ruyter2Rond 18.30 worden de gasten verwacht in het Westelijk havengebied van Amsterdam. Het gezelschap verzamelt in een van onze speciale ontvangstterminals. Pas wanneer het gezelschap compleet is zal er worden ingescheept. Omstreeks 19.00 uur gaan de trossen los en zet het schip koers richting het hart van het evenement SAIL Amsterdam. De Amsterdamse haven is met een overweldigende hoeveelheid schepen, diverse activiteiten en demonstraties het kloppende hart van SAIL. U bent, varend langs de Tall Ships, de schitterende traditionele schepen en het varend erfgoed, deelgenoot van Europa’s grootste nautische festijn. De avond wordt afgesloten met een grootse licht- of vuurwerkshow. Vanaf het dek van het schip hebben de gasten een ongelooflijk mooi uitzicht op dit spektakel. Aan het eind van de avond zet het schip weer koers richting haven en rond 23.30 uur meert het schip af aan de kade in het Westelijk havengebied.  Dit arrangement is geheel inclusief catering. Tevens is een drankenarrangement (Hollandse bar) inbegrepen.  

SAIL-Out, 

sail-amsterdam1Rond 12.30 worden de gasten verwacht in het Westelijk havengebied van Amsterdam. Het gezelschap verzamelt in een van onze speciale ontvangstterminals. Pas wanneer het gezelschap compleet is zal er worden ingescheept. Omstreeks 13.00 uur gaan de trossen los en zet het schip koers richting de havens van Amsterdam. Rond 14.00 uur begint de Sail Out. Vanuit de IJhaven van Amsterdam varen de Tall Ships richting IJmuiden begeleid door een armada van schepen. Het schip vaart met het gezelschap mee in de fantastische “SAIL-Out Parade”. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden. Aan het eind van de middag zet het schip weer koers richting haven en rond 19.30 uur meert het schip af aan de kade in het Westelijk havengebied. Dit arrangement is geheel inclusief catering. Tevens is een drankenarrangement (Hollandse bar) inbegrepen.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com