Sail Amsterdam 2020

Deze jubileumeditie van SAIL Amsterdam belooft weer een groots nautisch spektakel te worden. Onze tjalkjachten De Egelantier en De Rederijker waren er vanaf de eerste SAIL al bij. Ook voor SAIL Amsterdam 2020 zijn onze schepen door de organisatie van SAIL weer geaccrediteerd. Alleen geaccrediteerde schepen hebben toegang tot de Oranjehaven, waar de Tall Ships te vinden zijn. Voor een totale beleving van SAIL Amsterdam scheept u dus in aan boord van de schepen van de Muider Compagnie !

Sail Amsterdam is de inmiddels uitgegroeid tot een van de meest spraakmakende nautische publieksevenementen ter wereld. De jubileumeditie van 2020 zal ongetwijfeld weer groter en spectaculairder worden! Naast schepen van het varend erfgoed en de windjammers bevinden zich duizenden bootjes in de IJhaven en op het IJ. Ook op het land zullen vele culturele organisaties zich presenteren. Voor de editie van SAIL 2020 zullen er meer dan 60 Tall Ships Amsterdam aandoen. Tezamen met duizenden andere schepen worden ze binnengehaald tijdens de Sail-In van IJmuiden naar de IJhaven in Amsterdam.

SAIL Amsterdam 2020ARRANGEMENTEN SAIL AMSTERDAM 2020

De organisatie van SAIL Amsterdam 2020 heeft voor deze jubileumeditie weer een aantal prachtige, luxe arrangementen samengesteld. Heeft u belangstelling voor meer informatie over mogelijkheden, dan informeren wij u graag over prijzen en mogelijkheden.

Nodig uw relaties uit voor een vaartocht tijdens SAIL Amsterdam 2020. Een uitgelezen mogelijkheid om ze eens flink in de watten te leggen. Het lijkt nog ver weg, maar de belangstelling voor de luxe arrangementen is groot. Wilt u verzekerd zijn van een vaartocht aan boord van De Egelantier of De Rederijker? Wees er dan snel bij en neem contact met ons op

SAIL Amsterdam 2020

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.