Full Service van de Muider Compagnie

De Muider Compagnie is een full-service evenementen bureau. U kunt bij ons terecht wanneer u een evenement wilt (laten) organiseren op of aan het water. Voor evenementen op het water zetten wij natuurlijk graag onze prachtige tjalkjachten in. Maar daarnaast kunnen wij u ook andersoortige schepen aanbieden van partijen waarmee wij goed bekend zijn en die hospitality en kwaliteit net zo hoog in het vaandel hebben staan als wij.

Behalve uitstekend verzorgde zeiltochten aan boord van onze schepen bieden wij ook andere activiteiten aan. Voor alles wat zich op of aan het water afspeelt kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan of activiteit op het bijzondere forteiland Pampus, een spectaculaire RIB vaart, een roeisloepwedstrijd of een wedstrijd aan boord van de IMX-40 racers van onze partner Sailing Business Events. De catering aan boord van onze schepen is van hoge kwaliteit, maar gebruikt u de maaltijd liever aan de wal, dan weten wij ook daar de weg. Ook voor extra entertainment zoals live muziek of een inspirerende workshop kan worden gezorgd. Vervoer, hotelovernachting, parkeerbegeleiding .... Het kan allemaal en u heeft 1 aanspreekpunt: De Muider Compagnie. 

   

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.