Zeiltocht met BBQ

Bijzonder barbecueën bij de Muider Compagnie

Sluit uw middagtocht zeilen of dagtocht zeilen op een bijzondere manier af met een uitgebreide barbecue op het water. Bij het vallen van de avond doeken we de zeilen op en zoeken we een mooie ankerplaats in de luwte tussen de eilandjes voor de kust van Muiden of Amsterdam. Op het achterdek steken we de barbecue aan. Terwijl u de zon in de Zuiderzee ziet zakken kunt u de belevenissen van vandaag onder het genot van een heerlijke maaltijd nog even met elkaar doornemen. Een populair programma voor zowel een bedrijfsuitje, familiefeest als relatiedag.

Voorbeeld programma zeiltocht met BBQ

U scheept in rond het middaguur en wordt ontvangen met een lunch of met koffie/thee en iets lekkers. Na een korte uitleg over de gang van zaken aan boord gaan de trossen los en varen we het IJsselmeer op. We hijsen samen de zeilen en maken een mooie zeiltocht over het zuidelijk deel van het IJsselmeer. De gezellige scheepsbar is natuurlijk geopend en uw gastvrouw komt geregeld langs met een borrelhapje.

De kwaliteits BBQ van de Muider Compagnie

   

De BBQ wordt opgestookt nadat we een mooie ankerplaats gevonden hebben. De catering aan boord van onze schepen is van uitstekende kwaliteit, dus ook bij onze barbecue likt u de vingers af. Het vlees komt van de inmiddels beroemde slagerij Kaddour. Op het barbecuebuffet treft u naast verschillende broodsoorten en sauzen diverse salades aan die onze chefkok Julia aan boord bereidt van producten van het seizoen. Smakelijk, gezond en kakelvers !. In onze cateringbrochure treft u een uitgebreide beschrijving aan van in de inhoud en mogelijke aanvullingen. Geeft u dieet- en andere wensen tijdig aan ons door, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Spectaculaire aanvulling

Nog even wakker worden voordat u huiswaarts keert? Terwijl de bemanning de BBQ opstookt komt er een RIB langszij. De RIB staat een uurtje tot uw beschikking voor het maken van razendsnelle vaartochtjes over het water. Na zo'n RIB tochtje is iedereen gegarandeerd weer helemaal fris en bij de les !

 

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.