Wandelen Zeilen

Een wandeling door historisch Muiden.

Al is Muiden klein, u kunt zich in Muiden prima een volledige dag vermaken. Wij hebben voor u een programma samengesteld dat u gedurende de dag langs alle bijzonderheden van dit historische havenstadje voert.

We verzamelen al vroeg aan boord van één van onze prachtige tjalkjachten. Na de koffie met gebak gaan de trossen los en kiezen we het ruime sop om een paar uurtjes lekker uit te waaien. De ochtend sluiten we af met een heerlijke lunch aan boord, waarna het schip afmeert aan de steiger van het Muiderslot. U bezoekt 's middags op eigen gelegenheid het familie-zeilen-egelantierslot en de omliggende tuinen. Heeft u nog tijd over, volg dan de wandelroute die wij voor u uitgezet hebben. De route leidt u langs historische plekjes in Muiden. Klik hier om het volledige programma en de wandelroute te downloaden.

Sluit de dag af met een drankje op één van de gezellige terrasjes en/of een maaltijd in één van de sfeervolle restaurants. 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.