Bedrijfsuitjes voor grote groepen 

Ook met een grote groep (meer dan 100 personen) kunt u bij de Muider Compagnie terecht voor een spetterend evenement. Onze tjalken De Egelantier (tot 50 personen) en De Rederijker (tot 60 personen) beschikken over uitstekende zeilkwaliteiten en zijn aan elkaar gewaagd. Een grote groep verdelen we over beide schepen, waarmee we vervolgens een wedstrijd gaan varen. Onder leiding van onze schippers en hun matrozen gaat u elkaar de loef afsteken. Een geweldige teambuilding activiteit waaraan we op deze manier ook nog een competitief element toevoegen.

Voor elk wat wils

De kans is groot dat niet alle deelnemers van een grote groep kunnen of willen deelnemen aan een teambuilding activiteit. Aan boord van de tjalken van de Muider Compagnie is dat geen probleem. Ook de minder actieve en minder mobiele deelnemers aan uw bedrijfsuitje zullen bij ons aan boord een geweldige dag beleven. Onze comfortabele schepen beschikken over verrassend veel ruimte aan dek, waar vandaan de verrichtingen van de zeilende deelnemers goed te volgen zijn. Aanmoedigen mag ! Ook benedendeks is het goed toeven. Onze crew heeft hospitality hoog in het vaandel en de catering is van uitstekende kwaliteit. U kunt er dus ook voor kiezen om onder het genot van een hapje en een drankje "simpelweg" te genieten van de elementen en even rustig met elkaar bij te praten. 

    

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439