Pampus

Het Amsterdamse water op

Amsterdam en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze populaire combinatie maakt dat de grachten inmiddels vol zijn gelopen. Voor de rondvaartboten staan lange wachtrijen en de salonboten tuffen in lange files voorbij. Maar het water van Amsterdam houdt niet op bij de grachten. Vanuit de nieuwe haven van Amsterdam IJburg vaar je direct het IJsselmeer op. Stap aan boord van de schepen van de Muider Compagnie en er gaat een wereld voor je open......

Lekker uitwaaien

Aan boord van de comfortabele schepen van de Muider Compagnie wordt u als gast gevraagd om een handje te helpen bij het zetten van de zeilen en het sturen van het schip. Heeft u geen zeilervaring? Geen probleem. Onze professionele bemanning zorgt voor veilige en gastvrije begeleiding. Wanneer u de handen liever niet uit de mouwen steekt heeft u zowel aan dek als benedendeks, in het sfeervolle dagverblijf en aan de gezellige bar, voldoende comfortabele ruimte om van de elementen te genieten en even rustig bij te praten. Voor de innerlijke mens wordt er bij ons aan boord altijd uitstekend gezorgd. Onze catering is huisgemaakt en kakelvers. De drankjes staan koud en het bier komt uit de tap. Een paar uurtjes onder zeil met de Muider Compagnie is een goed idee als bedrijfsuitje of uitstapje met familie of vrienden. U frist er gegarandeerd van op.  En u maakt bovendien op een bijzondere manier kennis met een stukje oud-Hollands erfgoed. 

Cultuur snuiven

Vanuit de haven van Amsterdam liggen verschillende bestemmingen binnen bereik. De havens aan de Gouwzee (Volendam, Monnickendam en Marken) zijn een bezoekje waard.

Lees verder: Gouwzee arrangement.

Interessant is ook het Amsterdam in de Gouden Eeuw programma. Marktkoopman Godfried Ribbens laat u de hoogtepunten van de VOC zien in de stad om daarna op het water verder te kijken:

Lees meer: Gouden Eeuw Arrangement

Het beroemde Muiderslot (Amsterdam Castle) ligt aan de monding van de rivier De Vecht. Hier stroomt de rivier uit in het IJsselmeer, de vroegere Zuiderzee. Stap voor een bezoek aan het Muiderslot in een van de havens van Amsterdam aan boord van een ander, net zo typisch Hollands stukje geschiedenis; een traditioneel zeilschip van de Muider Compagnie.

Lees meer: Amsterdam Castle arrangement

 

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.