Dagtocht Zeilen

Een dagje uit met de Muider Compagnie

Onze schepen combineren luxe en comfort met uitstekende zeileigenschappen. Of het nu om pure ontspanning, teambuilding, relatiemarketing of een productpresentatie gaat; wij van de Muider Compagnie zijn van alle markten thuis. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is en laten u hierbij een paar voorbeelden zien. Arrangementen zult u bij de Muider Compagnie niet tegenkomen. Voor het samenstellen van een programma aan boord van onze schepen zijn uw wensen ons uitgangspunt. Zo kunnen wij een onvergetelijke dag voor u organiseren. Neem daarom voor een passend voorstel altijd even contact met ons op.

Van Muiden of Amsterdam naar Volendam, Marken of Monnickendam

Voor deze zeiltocht mag u een hele dag reserveren. De zeiltijd vanuit onze thuishavens naar de havens in de Gouwzee is natuurlijk mede afhankelijk van weer en wind, maar bedraagt toch minimaal 3 uren. Tel daarbij een bezoek aan een haventje en de terugweg op, en u bent al met al een mooie dag onder zeil. Geheel verzorgd natuurlijk, want de koffie is bruin, de appelgebak is warm bij binnenkomst. Onderweg naar Volendam serveren we een heerlijke lunch en op de terugweg is de gezellige scheepsbar geopend en zorgen we voor hapjes bij de borrel.  Klik hier voor een voorbeeldprogramma voor een dagtocht zeilen naar Volendam. 

Zeilen, Forteiland Pampus en het Muiderslot

Een goed gevuld programma waarin u niet alleen de frisse IJsselmeerwind opsnuift, maar ook een stukje cultuur. U stapt in Amsterdam of Muiden aan boord van onze zeilschip. We maken een zeiltocht waarin we pauzes inlassen voor een bezoek aan het bijzondere forteiland Pampus en het beroemde Muiderslot. Op beide locaties krijgt u een uitgebreide rondleiding. Een voorbeeldprogramma kunt u hier vinden. 

 

 

Zeilen en barbecueën op het water

Zeilen maakt hongerig. Daar weten wij van de Muider Compagnie alles van. Een paar heerlijke uren onder zeil kunt u smakelijk en bijzonder afsluiten met een uitgebreide barbecue of ander buffet. Voor zo'n maaltijd zoeken onze schepen een ankerplaats in het prachtige natuurgebied voor de kust van Muiden en Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over zo'n bijzonder barbecuefestijn.  

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.