BBQ schip

Bedrijfsuitje na werktijd

Steeds meer bedrijven hebben het te druk om vanwege een bedrijfsuitje de zaak een paar uur te sluiten. Daar hebben we bij de Muider Compagnie een goede oplossing voor. Stap na sluitingstijd van uw bedrijf met uw collega's of relaties aan boord van een van onze prachtige schepen. Waai even een paar uurtjes lekker uit, geniet van een drankje, een hapje en een uitstekende maaltijd en leer elkaar even op een heel andere manier kennen. En de volgende morgen .... lekker uitgewaaid weer aan de slag !

Onze tjalken De Egelantier en De Rederijker varen vanuit Bedrijfsuitje avondde havens van Amsterdam IJburg en Muiden. Voor een avondzeiltocht aan boord van het Statenjacht De Utrecht kunt u inschepen in de haven van Volendam. U kunt inschepen na sluitingstijd van uw bedrijf. Hoe laat dat is, maakt ons niet uit. Het programma voor uw zeiltocht stellen wij in goed overleg met u samen. 

We ontvangen u met een drankje en een hapje, waarna we de haven uitvaren en samen de zeilen zetten. Na een zeiltocht van ca. 2 uur zoeken we een mooie ankerplaats, waar we u uitnodigen voor een diner. Dat kan een BBQ zijn, maar ook een uitgebreid buffet of een scheepsmaaltijd. De keuze is aan u. In ons uitgebreide catering aanbod kunt u vast wel iets van uw gading vinden. Aanpassingen op onze menu's zijn in overleg altijd mogelijk en met alle Bedrijfsuitje avonddieetwensen kan rekening gehouden worden, mits wij deze uiterlijk 1 week voor afvaart van u hebben doorgekregen. 

Aan boord van onze schepen zult u absoluut een heerlijke avond beleven. 

Wilt u de avond niet rustig afsluiten maar iedereen nog even wakker schudden voordat u huiswaarts keert? Dan komt er tijdens de maaltijd een RIB langszij. De RIB staat een uurtje tot uw beschikking voor het maken van spectaculaire tochtjes over het water ! 

Heeft u belangstelling voor meer informatie over zo'n bedrijfsuitje in de avonduren, neem dan contact met ons op. Wij doen u graag een passend voorstel.

Bedrijfsuitje avond   Bedrijfsuitje avond

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.